Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Три перемоги світловодських баскетболістів у Кременчуці Новина з фото

Три перемоги світловодських баскетболістів у Кременчуці
10-11 січня у залі КДЮСШ №2 м.Кременчук стартував I тур відкритої шкільної міні-баскетбольної ліги м.Кременчук сезону-2018. До змагань долучилися вісім команд у складі юнаків 2007-2008 років народження. Світловодськ на турнірі представляла команда "Комети СЗШ №7". Її тренер — директор МСК ім. Анатолія Тузовського Володимир Лисак розповів нашому виданню про успіхи своїх вихованців.
^ Реклама ^

Це традиційні змагання, які проводить федерація баскетболу м.Кременчук спільно з ЦФЗН "Спорт для всіх" та управлінням молоді й спорту м.Кременчук. Нагадаємо, що минулого року від Світловодська на турнірі виступали дві команди МСК ім. Анатолія Тузовського, одна з яких виборола титул чемпіона, а друга — бронзову медаль. Цьогоріч організатори дещо змінили формат змагань, озвучивши нову вимогу — у турнірі можуть брати участь тільки команди, які представляють певну школу.

Оскільки до участі у шкільній лізі Кременчука залучили другий склад світловодської команди, тобто дітей, які цього року не виступають у чемпіонаті України (а багато хто з них навчається у СЗШ №7), вирішили, що наше місто на цих змаганнях представлятиме команда "Комети СЗШ №7" м.Світловодськ. Тим більше, що з директором закладу Анжелікою Колесник відразу знайшли спільну мову і підтримку у цьому питанні, пояснив Володимир Лисак.

Три перемоги світловодських баскетболістів у Кременчуці

Учасники турніру були розподілені на дві підгрупи по чотири команди у кожній. Упродовж першого туру світловодські баскетболісти провели три зустрічі і в усіх здобули перемогу. "Діти проявили себе дуже добре. У першій грі наша команда зустрілася з сильними суперниками зі спецшколи і виграла два очки — 36:34. Другу гру ми виграли з рахунком 49:1, а третю — з різницею у 20 очок. Головне, що юнаки, які не грають чемпіонат, змогли проявити себе й удосконалити свої навички. Ми захистили честь міста, показали, що дитячий баскетбол у Світловодську на хорошому рівні і у нас перспективні діти. Навіть не основним складом, ми можемо вигравати у кременчуцьких команд, з якими займаються досвідчені тренери КДЮСШ", — підсумував Володимир Лисак.

Другий тур відкритої шкільної баскетбольної ліги м.Кременчук відбудеться наприкінці березня, а третій фінальний тур — наприкінці травня. Успіхів нашим спортсменам!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top