Вівторок, 23 квітня 2024
Добрі справи

«Різдвяний Янгол» здійснив мрії дітей

«Різдвяний Янгол» здійснив мрії дітей
Якби Святий Миколай шукав собі помічників, то він обов’язково взяв би до своєї команди Різдвяних Янголів. Напередодні дня Святого Миколая, 18 грудня більше 150 дітей Світловодської школи-інтернату №1 отримали подарунки від своїх "Різдвяних Янголів", яким вони нещодавно писали листи.


І це були не пакунки з цукерками, а омріяні кожною дитиною подарунки, які вони попросили у Різдвяного Янгола у своїх листах. Як це було, розповідає Анна Коржан, представник фонду "Можемо Разом!":

"Я щаслива від того, що маю можливість допомогти у реалізації цього проекту та вручити такі бажані подарунки для 153 діток-вихованців інтернату. Але подарунки – це не головне, головне було дати можливість дітям повірити у те, що все можливо, що мрії збуваються і що в кожного з них є Янгол. Цей чудовий проект вже третій рік поспіль організовує Благодійний фонд "Діти Дітям". Ми дізналися, що цього року проект об’єднає понад тисячу дітей з дитячих будинків та інтернатів від сходу до заходу нашої країни і запропонували свою допомогу у його реалізації. Перш за все, ми запросили дітей школи-інтернату №1 поділитися своїми найзаповітнішими бажаннями з Різдвяним Янголом, зібрали листи і… передали справжнім янголам, якими стали як сім’ї з усієї країни, так і представники бізнесу.

Хочу подякувати усім, хто долучився до ініціативи. Впевнена, що вона була корисною і для сімей-благодійників, адже ще однією метою цього проекту є виховання у дітях принципів пожертви та взаємодопомоги. Сім’ї з дітьми не тільки придбали необхідні подарунки, а й написали листи у відповідь. У кожному з них дитина прочитала приблизно таке: "Кожного дня, кожної хвилини на Землі відбувається диво, і я – твій Різдвяний Янгол – готовий зробити його для тебе, щоб ти був щасливий…"


Ми на власні очі спостерігали за щасливими моментами з життя вихованців інтернату. До ігрової кімнати діти приходили класами з вихователями та вчителями, кожен виходив до ялинки, отримував свій подарунок, відкривав його і з великою радістю роздивлявся. Чого там тільки не було! Планшети, мобільні телефони, конструктори, машинки на пульті керування, ляльки, шапочки з рукавичками, роликові ковзани, санчата. Один з хлопчиків замовив надувний сімейний басейн – отримав. А ще один мріяв про теплу постіль – Янгол приніс йому ковдру, постільну білизну, подушку, іграшки та солодощі. Також здійснились мрії отримати гітару, мольберт, смарт-годинник, туристичний спальний мішок, спінінг. Та майже в кожному листі окрім подарунків, діти просили миру…

Директор навчального закладу Антоніна Ткач від імені вихованців та їх батьків щиро дякує Благодійному фонду "Діти Дітям" за можливість взяти участь у проекті "Різдвяний Янгол" та Благодійному фонду "Можемо Разом!" за допомогу у реалізації цього проекту для учнів інтернату.

«Різдвяний Янгол» здійснив мрії дітей

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top