Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Микола Середенко Добрі справи

«Святий Миколай дарує надію»

«Святий Миколай дарує надію»
"Святий Миколай дарує надію" — акція Світловодського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках якої свято завітає у кожні родини Світловодщини, які опинилися в складних життєвих обставинах.
^ Реклама ^

Для наших діток це єдиний шанс отримати позитивний Новорічний настрій, віру, надію та любов. Лише ви можете зробити цю мрію реальністю!

Уявіть, в похилі та занедбані хатинки завітає Святий Миколай з онукою, казковими героями, радісними вітаннями, світлими побажаннями, вашими подарунками засяє оселя, щаслива дітвора відчує тепло сердець… Це стане чарівною подією у їхньому маленькому житті, яка вселятиме віру в добро!

Дитячі іграшки, ялинкові прикраси, одяг, засоби гігієни, смаколики та солодощі даруйте за адресою: м.Світловодськ, вул. Вадима Бойка, 11, деталі за телефоном: (098) 294 94 73. (Речі можуть бути вживаними). Цільове використання подарунків гарантує особисто Микола Середенко.

Усі події акції будуть висвітлюватися в засобах масової інформації — партнерах акції "Святий Миколай дарує надію": Інтернет виданні "Світловодськ", ПРАТ ТРК "Веселка", газетах "Вісті Світловодщини", "Світловодськ вечірній", "Вісник Кіровоградщини" та "Світловодськ інформ".

Поспішаймо творити добро!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top