Субота, 20 квітня 2024
Добрі справи

Громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» провела 17ДПРЧ

 Громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»  провела 17ДПРЧ
30 листопада співробітниками 17 ДПРЧ Управління ДСНС у Кіровоградській області проведено громадську акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти" у загальноосвітній санаторній школі-інтернат І-ІІ ступенів № 2.


Ця акція є однією із дієвих форм навчання дітей безпеці життєдіяльності, тому що сценарій побудований таким чином, що корисна інформація та знання передаються школярам під час цікавих конкурсів. Рятувальники завітали до дітей, щоб пояснити як не зашкодити власному життю та здоров’ю. Діти зустріли гостей дуже привітно, і продемонстрували свої знання: як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники та самостійно виходити на зимову водойму. Вихованцям школи жодної хвилини не довелося нудьгувати: вони уважно слухали виступаючого, ставили запитання.

Шквал емоцій у дітей викликала можливість приміряти бойовий одяг рятувальників, особисто взяти участь під час експлуатації пневматичної подушки та демонстрація роботи гідравлічних ножиць. Час минув дуже швидко, діти запевнили дорослих, що будуть чемними і дотримуватимуться відповідних правил, а насамкінець діти хором повторили номер служби порятунку.

Питання поширення знань про правила поведінки у повсякденному житті серед підростаючого покоління завжди залишатиметься одним із пріоритетних в рамках профілактичної роботи рятувальників. Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти" вкотре довела, що рятувальники вміють не лише ліквідовувати надзвичайні пригоди, а й дарувати дітям знання безпеки укупі зі святковим настроєм. Хо¬четься сподіватися, що проведення таких заходів серед вихованців навчальних закладів допоможе уникнути трагедій і зберегти дитячі життя.

 Громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»  провела 17ДПРЧ
 Громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»  провела 17ДПРЧ

17 державна пожежно-рятувальна частина
У ДСНС України у Кіровоградській області



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top