Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Тетяна Дроздова ТОП-новини Влада

Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…» Новина з фото

Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…»
44-та позачергова сесія Світловодської міської ради не відбулася. У п’ятницю, 1 грудня о 10:00 10 депутатів, секретар міської ради Юрій Сапянов, міський голова Валентин Козярчук прибули до сесійної зали і не без задоволення використали трибуну, бо відео-трансляція в мережі Інтернет була, ТРК "Веселка" знімала. Чому б і не поговорити? Нехай люди знають, що ті, хто в залі – молодці, а ті, хто відсутні, – поганці.
^ Реклама ^

Про що йшлося? Про різне – від визволення краю до олігархічного капіталізму. Зокрема, міський голова Валентин Козярчук підкреслив, що прийшли ті, хто не голосував за відставку секретаря ради. Він не вагався – "ветувати" рішення щодо дострокового припинення повноважень секретаря, чи ні, бо секретар працює на громаду міста. Між ними є деякі протиріччя, але вони сідають і з’ясовують стосунки – це робочий процес. Він також не підписав 3 програми по освіті, бо у тих планах не побачив жодного пункту, спрямованого на зменшення навантаження на міський бюджет. Начальник управління освіти повинен подавати свої пропозиції міському голові, депутатам.

"Більшість буде у цьому залі", – висловив впевненість міський голова.


Це він про те, що незабаром ситуація зміниться і 5 порядних людей з "умовної більшості" приєднаються до порядної меншості. Мабуть, копітка робота з перетягування канату триває.

Валентин Козярчук також повідомив, що має намір скликати ще раз позачергову сесію 8 грудня, бо треба вирішити деякі бюджетні питання, виплатити людям зарплату тощо.

Далі міський голова поділився успіхами і планами на майбутнє:

Гілля по місту обрізають, вже зайшли в парк. 50% людей ці заходи підтримують, 50% – критикують. Сучасна теплиця у Микільському, що належить "ВК і К", буде передана місту(?), купимо розсаду не за бюджетні кошти, будемо садити квіти з майстром Ілоною… Їх будуть викопувати, будемо садити по новій… На алеї Слави було посаджено 65 беріз – залишилося 4. Посадимо 61 березу…


Далі депутат міськради і начальник юридичного відділу виконкому за договором Ярослав Чаричанський привітав з Днем визволення нашого краю від фашистів і з 26-річницею референдуму про Незалежність України.

Так би й тривала задушевна розмова однодумців, аби не депутат Андрій Малицький зі своїми проблемами!

"Вітати нас немає з чим!" – розпочав він свою промову з трибуни.


А далі виніс вердикт успішному зрізанню гілля: простіше було б під корінь зрізати акації, а не залишати пеньки у 2-4 метри! Далі заговорив про надважливе. Гуртожиток по Приморській, 74 до цього часу не опалюється. На сесії виділені кошти на опалення місць загального користування, їх не вистачає, немає коштів на проект, люди не знають що робити, виконавча влада не діє – 23 жовтня розпочався опалювальний сезон, а в гуртожитках холоднеча. Чому у теплу пору року нічого не робиться, а зимою починаєте щось вигадувати? Що буде з людьми у 20-градусний мороз? Чи витримає електропроводка навантаження?

"Валентине Валентиновичу, перекладаю на вас повну відповідальність. Це ненормально, що люди не живуть, а виживають!" – заявив депутат Малицький.


Продовжив промову депутат, звертаючись до директора КП "Добробут" Олега Долгого. Тече дах на гуртожитку, де стоїть вишка МТС. З цього приводу є кілька депутатських запитів. Чому нічого не робиться? Чи здав директор усі необхідні документи, щоб мешканці гуртожитків мали можливість отримувати субсидію на електроопалення? Якщо так – він йому подякує. А якщо якість обслуговування залишиться на сьогоднішньому рівні, а тарифи підвищаться, Андрій Малицький буде вимагати звільнення директора КП "Добробут".

Тут мер нагадав про регламент (?) і депутат завершив свою промову.

"Повернуся до історії. 12 листопада 2015 року я приймав присягу…" – розпочав здалеку свою відповідь невгамовному депутату Валентин Козярчук.


Після цих слів і я згадала про невідкладні справи і вийшла з зали. Що було далі – дивіться на відео.
Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…»
Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…»
Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…»
Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…»
Валентин Козярчук: «Я знав, що сьогодні не буде кворуму…»


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top