П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Дзюдо: перші випробування пройшли достойно Новина з фото

Дзюдо: перші випробування пройшли достойно
Вихованці Світловодської КДЮСШ удосконалюють свою майстерність на турнірах і змаганнях різного рівня. Настала черга і наймолодших спортсменів випробувати свої сили. 25 листопада найменші вихованці тренера з дзюдо Рудольфа Матвєєва показали свої вміння на відкритому турнірі ДЮСШ "Мала вись" серед юнаків 2006-2009 р.н., що відбувся у м.Мала Виска.
^ Реклама ^

Понад 300 учасників з Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської областей продемонстрували свої бійцівські здібності. Достойно виступили на турнірі дзюдоїсти Світловодська. З-поміж 15 бійців 2009 року народження у вазі 23 кг титул чемпіона виборов Артем Опришко. Цікаво, що у фінальному двобої він зустрівся зі світловодцем Назаром Мусієнком, який став срібним призером.

Золоті медалі також вибороли Данило Калюжний та Данило Щербина (вагова категорія 27 кг). Окрім Назара Мусієнка срібло здобув Матвій Фарафонов, а бронзу — Денис Кравченко. Переможці нагороджені кубками та медалями.

"Хлопці зробили перші кроки і показали, що вони молодці!", — із задоволенням говорить про успіхи своїх наймолодших вихованців Рудольф Матвєєв.
Дзюдо: перші випробування пройшли достойно
Дзюдо: перші випробування пройшли достойно


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top