Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Школа мистецтв вітає своїх лауреатів! Новина з фото

Школа мистецтв вітає своїх лауреатів!
Учбовий процес в школі мистецтв завжди поєднується з участю в різноманітних конкурсних змаганнях. Адже кожний конкурс – це стимул для самовдосконалення та зростання професійної майстерності. Це можливість отримати оцінку від компетентного журі, придбати новий досвід концертних виступів, познайомитися з творчістю своїх однолітків, почерпнути нові знання та надихнутися на нові досягнення.
^ Реклама ^

З початку нового навчального року учні школи мистецтв вже випробували свої сили в різноманітних конкурсах, примножив свої досягнення новими перемогами.

До Дня художника на базі Олександрійського училища культури на початку жовтня цього року відбувся обласний конкурс юних художників "Золоті фарби Олександрійської осені". В конкурсі брали участь 26 учасників, шість з яких посіли призові місця. Серед них і учень художнього відділення школи мистецтв Владислав Бондаренко (викладач Катерина Шевченко). Він отримав Диплом ІІ ступеня. А учениці Софія Яремченко, Юля Ляшенюк, Руслана Бажукова та Вікторія Романченко отримали Дипломи учасників та заохочувальні пам'ятні подарунки.



Наприкінці жовтня в м. Київ пройшов Міжнародний конкурс дитячо-юнацької творчості "Барвиста осінь", який зібрав хореографічні колективи з різних куточків України, Литви, Молдови, Білорусі, Азербайджану. Композиція "Створення світу" хореографічного колективу "Водограй" школи мистецтв (керівник Олена Макогон) отримала І місце від високоповажного журі та бурхливі оплески від глядачів.

Свою майстерність демонстрували і учні музичного відділення школи мистецтв. 11 листопада вони взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Сходинки до майстерності" м. Кропивницький та здобули вісім Дипломів переможців. Серед них:

Номінація "Сольний спів. Академічний вокал": Крістіна Осиченко — І місце, Ліза Макидон — ІІ місце, Анна Щербіна — ІІІ місце (викладач Наталія Коваленко, концертмейстери Ольга Медведєва та Ірина Жежель).

Номінація "Фортепіанний ансамбль": Анна Шарига та Есфірь Нагула — І місце (викладачі Людмила Авраменко, Ірина Чекаленко); Іванна Михайленко та Віра Чеховська — ІІ місце (викладач Ірина Темнова).

Номінація "Духові музичні інструменти": Ілля Бабенко — клас саксофона — ІІ місце (викладач Андрій Бондаренко, концертмейстер Ірина Жежель).

Номінація "Інструментальні ансамблі": ансамбль народних інструментів "Музичний сувенір" — І місце (керівник Тетяна Демиденко), ансамбль баяністів "Акорд" — ІІ місце ( керівник Емма Літвінова).

Вітаємо своїх лауреатів! Нехай ваш подальший творчий шлях супроводжується тільки перемогами та задоволенням від високих результатів! Велика подяка викладачам за професійність, а батькам за розуміння важливості естетичного виховання дітей та фінансову підтримку!

Директор дитячої школи мистецтв
Ірина Темнова
Хореографічний колектив "Водограй". Керівник Олена Макогон
Хореографічний колектив "Водограй". Керівник Олена Макогон
Хореографічний колектив "Водограй". Керівник Олена Макогон
Влад Бондаренко – учень художнього класу. Викладач Катерина Шевченко
Влад Бондаренко. Викладач Катерина Шевченко
Юля Ляшенюк, Вікторія Романченко, Руслана Бажукова під час проведення конкурсу. Викладач Катерина Шевченко
Конкурс "Золоті фарби Олександрійської осені"
Крістіна Осиченко – учениця класу сольного співу. Викладач Наталія Коваленко, концертмейстер Ольга Медведєва
Ілля Бабенко – клас саксофона. Викладач Андрій Бондаренко, концертмейстер Ірина Жежель
Ліза Макидон – учениця класу сольного співу. Викладач Наталія Коваленко, концертмейстер Ольга Медведєва
Фортепіанний ансамбль Іванна Михайленко та Віра Чеховська. Викладач Ірина Темнова
Ансамбль баяністів "Акорд". Керівник Емма Літвінова
Фортепіанний ансамбль  Анна Шарига та Есфірь Нагула. Викладачі Людмила Авраменко, Ірина Чекаленко
Анна Щербіна – учениця класу сольного співу. Викладач Наталія Коваленко, концертмейстер Ірина Жежель
Ансамбль  народних інструментів "Музичний сувенір". Керівник Тетяна Демиденко


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top