Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події Нам пишуть

Культурну спільноту Світловодська привітали з професійним святом

Культурну спільноту Світловодська привітали з професійним святом

9 листопада своє професійне свято відзначили люди, чиїм покликанням та повсякденною роботою є високе служіння мистецтву, невтомний творчий пошук, самовідданість та подвижництво. Люди, чия професія вважається найпрекраснішою – працівники культури та аматори народного мистецтва.
^ Реклама ^

Аби привітати світловодських представників цієї важливої галузі з професійним святом, у концертній залі дитячої музичної школи провели урочисті збори, де і вітали героїв дня.

До свята було підготовано велику святкову програму, під час якої на адресу працівників культури пролунало чимало теплих слів із привітаннями та побажаннями успіхів і натхнення у праці. Вітаючи працівників культури зі святом, міський голова нагородив кращих із них грамотами та подяками виконавчого комітету міської ради.

Важливу роль клубників, викладачів мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи в житті кожної окремої людини та країни в цілому підкреслила і начальник управління культури і туризму Надія Клокар.

Вона зазначила, що в сучасному українському суспільстві, де культурні цінності і інтереси, на жаль, стоять не на першому місці, важливо дотримуватися високих моральних принципів, які засновані на тисячолітньому духовному та культурному надбанні українського народу.

Надія Клокар висловила щиру вдячність працівникам культури за високе служіння мистецтву та постійний творчий пошук.Особливі заслуги та здобутки працівників галузі були також відзначені грамотами та подяками управління культури і туризму Світловодського міськвиконкому. Цього дня заслужені нагороди отримали кращі працівники міського Палацу культури, дитячої музичної школи, дитячої школи мистецтв, художньої школи, міського краєзнавчого музею, бібліотечних закладів міста та аматори народного мистецтва.

Звичайно ж, гарним дарунком для усіх присутніх став великий святковий концерт, підготований силами учнів та викладачів мистецьких закладів міста.
Їх виступи, які гармонійно поєднали класичну, народну та сучасну музику, зібрали гучні оплески глядачів.

Неможливо описати чудове виконання і загальний радісний настрій, який панував на святі. Це треба дивитися. Це треба слухами. Це треба відчувати...

Культурну спільноту Світловодська привітали з професійним святом


Тетяна Головачова директор Світловодської ЦМБС,

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top