П’ятниця, 29 березня 2024
Спорт

Лаври переможців знову у світловодських спортсменів Новина з фото

Лаври переможців знову у світловодських спортсменів
10-12 листопада в СК "Восход" м.Київ відбувся Х Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.н., присвячений 74-й річниці визволення Києва від фашистських загарбників. Бійці з усіх столичних шкіл, а також з 18 областей України виступили на цих престижних змаганнях — загалом було 350 учасників. Відрадно, що вихованці Світловодської КДЮСШ, які представляли на турнірі Кіровоградщину, здобули лаври переможців.


Повернувшись з турніру, тренер з дзюдо Світловодської КДЮСШ Рудольф Матвєєв розповів нашому виданню, що його вихованці показали високі бійцівські здібності і вибороли дві золоті медалі. Чемпіоном з-поміж 34 учасників у ваговій категорії 38 кг став Ярослав Бережний. Юнак здобув чисту перемогу в усіх боях, обійшовши у фінальній сутичці сильного суперника зі спортивного клубу дзюдо "Іппон Київ".

Лаври переможців знову у світловодських спортсменів

Вкотре підтвердив свій чемпіонський титул і Станіслав Рибін. Він виявився найсильнішим дзюдоїстом з-поміж 24 спортсменів, що змагалися у вазі 46 кг. Додому світловодці повернулися з кубками, медалям та новим досвідом. Вітаємо наших земляків, і нехай їх спортивний шлях буде й надалі таким же успішним.

Лаври переможців знову у світловодських спортсменів


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top