П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Золото і срібло здобули боксери Світловодська Новина з фото

Золото і срібло здобули боксери Світловодська
З 22 по 23 вересня у місті Горішні Плавні тривав відкритий чемпіонат міста з боксу серед юнаків 2005-2009 років народження. У змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів з Полтави, Миргорода, Горішніх Плавнів. Від Світловодська на турнір поїхали вихованці двох спортивних боксерських клубів — "Легіон" та "Атлант". Разом вони привезли 8 золотих та три срібних медалі.


Світловодські спортсмени виступили дуже вдало: з 11 учасників усі повернулися з нагородами. Золото вибороли вихованці СК "Атлант": Савелій Апанасенко, Руслан Лінник, Марк та Олег Медяники; срібло здобули Данило Лисий, Богдан Клешко та Єгор Попічко (тренер Дмитро Апанасенко).

Усі четверо вихованців СБК "Легіон" стали золотими призерами, це — Дмитро та Денис Рожки, Назар Єрьомін, Андрій Наумчук (тренер Сергій Царственний). Переможці були нагороджені медалями, грамотами, а команда — ще й пам’ятним Кубком.

Золото і срібло здобули боксери Світловодська

Тими ж днями, 22-23 вересня, у Кропивницькому пройшла відкрита першість області з боксу серед юнаків 2000-2003 р.н., а молодші спортсмени 2004-2005 р.н. змагалися у відкритій першості комплексного закладу ДЮСШ олімпійського резерву. Свою бойову майстерність на рингах продемонстрували близько 80 спортсменів з усієї області.

Боксери зі Світловодська вкотре підтвердили свою майстерність, здобувши кілька нагород. Так, вихованці КДЮСШ №1 (тренери Олександр Дорошенко та Олексій Піценко)Дмитро Селевко, Роман Крайник, Лев Шевель та Ілля Жалобицький — вибороли перші місця; срібним призерами стали Максим Войтенко та Давид Грахавський. Добре виступили й вихованці "Легіона".

Золото і срібло здобули боксери Світловодська

"Семен Мороз виборов 1 місце, Іван Царственний — 2, а Богдан Білик та Ярослав Яшин показали достойний бокс", — розповів Сергій Царственний.


До речі, за результатами цього турніру Семен Мороз, Іван Царственний, Дмитро Селевко, Роман Крайник та Лев Шевель вибороли право виступати на чемпіонаті України, який відбудеться у різних вікових категоріях в Одесі та Бердянську.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top