Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Фотофакт

ФОТОФАКТ: Ексгібіціоністи у Світловодську Новина з фото

ФОТОФАКТ: Ексгібіціоністи у Світловодську
Ми не можемо знати достеменно чи це той самий ексгібіціоніст, про якого ми писали нещодавно, але факт підтверджено — на вулицях міста “орудують” ексгібіціоністи і ваша дитина може отримати психологічну травму на все життя.
^ Реклама ^

Ось цей чоловік на фото (зовнішність та те, що йому так кортить усім продемонструвати, ми навмисно прикрили, щоб вберегти, вочевидь, хворого чоловіка від самосуду) вчора, 5 вересня, посеред білого дня, біля приміщення школи, на центральній вулиці робив ось це неподобство, яке зафотографували перехожі дівчата.

Хіба це норма? Що робити з цим "явищем"? Пропонуємо висловитися у коментарях нижче. Особливе прохання висловитися батьків неповнолітніх дітей.

Пропонуємо вам також ознайомитися з матеріалом Віталія Асауленка "Він усюди і десь поряд. Він чекає моменту, щоби показати свій…" у якому свої коментарі надали начальник Світловодського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Андрій Гулий та лікар-психіатр Світловодської ЦРЛ Сергій Ляшенко.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top