Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Віталій Асауленко Події

Миколу Калича «недоцитували»… Новина з фото

Миколу Калича «недоцитували»…

Опісля того, як публікація про конфлікт між Геннадієм Френкелем і Миколою Каличем побачила світ, останній звернувся до автора…
^ Реклама ^

Пан Микола вважає, що деякі важливі фрагменти свого коментаря, він (автор) не відобразив у своїй публікації. Зокрема, те, що пан Микола, на відміну від Геннадія Френкеля, є повноправним членом вищеназваної Робочої групи, призначений до її складу розпорядженням міського голови. Відтак він брав активну участь у перевірці майна ЦВПВ. Стосовно ж "Метеору", який зберігається на водній базі ЦВПВ, то від того плавзасобу лишився лиш металевий корпус (дюраль і неіржавіюча сталь). До того ж його здивував факт відсутності первинної документації (частини бухгалтерської і повна відсутність технічної) на той "Метеор". Замісто цього Френкель демонстрував документ міського архіву, про те, що первинна документація на нього була знищена.

"Як так!? Майно є, а документації про те, коли і в якому стані це майно потрапило до управління освіти — немає. Тож мене цікавило: чи проводилось балансоутримувачами — УЖКГ і управлінням освіти бодай якесь розслідування щодо зникнення внутрішнього обладнання "Метеора"? І чи звертались керівники цих управлінь в цьому зв’язку до правоохоронних органів?", — дивується Калич.


Тож, виходячи з цього, ним на даному засіданні РГ було запропоновано не передавати отой "метеорський" корпус області, а звернутися до міського голови аби він звернувся з пропозицією до міськради прийняти рішення щодо здачі його на металобрухт задля поповнення міського бюджету. Бо ж область, отримавши той корпус, так і вчинить — бо ні на що інше він вже не годиться, переконаний позаштатний радник.

"І хіба поповнення міського бюджету від здачі нами того корпусу у металобрухт було би не на користь громаді? Рівнозначно — як і передача на потребу міської поліції катеру "Меркурій", який перебуває у напівзатопленому стані на цій же водній базі", — резюмував Калич.


І останнє, що не до вподоби панові Миколі, це те, що автор, розпитуючи його про події 19 серпня, вдався до слівця "витягти". В оригіналі це прозвучало так: "Ось, що вдалося "витягти" з Калича"

"Вибачте, хіба ви щось з мене витягали? Я відверто відповів на все, що вас цікавило. За винятком того, що становить таємницю слідства".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top