Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Блоги Віталій Асауленко

Сексі-дрантя насуває

Сексі-дрантя насуває
Кажуть, українці, отримавши безвіз, пруть за кордон так, що "аж гай шумить". І особливо – молоді та гарні дівчата. Але тут нестиковочка: як же вони пруть, коли їх (дівчат) з настанням "оголеного" літа стільки на вулицях нашого містечка, що очі порвати можна. Особливо, коли вони ще й у джинсах порваних…
^ Реклама ^

То, що ж то воно за пошесть і як пояснити її популярність серед жіночої частини народонаселення? Це такий тренд нині, прокоментувала наше запитання власниця одного світловодського магазину одягу пані Вікторія. Мода на джинсове дрантя, пояснила вона, виникла ще на початку 80-х років минулого століття у західній Європі та США — як реакція на популярність рок-музики у ті часи. А рок, як відомо, несе у собі бунтарство, брутальність та відхід від певних шаблонів.

"У такий спосіб тодішня рок-молодь кидала виклик буржуазному пуританському суспільству у строгих дорогих смокінгах (чоловіки) і у розкішних сукнях (жінки), одягаючись у шкіру та джинсу. А особливо різкий виклик — коли ця джинса ще й дірках", — говорить Вікторія.


Але, зазначає наша співрозмовниця, якщо тоді такий "прикид" мав бунтарське, рокерське підґрунтя, то підґрунтя нинішньої тотальної "дірявості" полягає у доволі популярному на заході, а віднедавна і в Україні, культу здорового способу життя, де "вигляд — молодше за свій біологічний вік" є невід’ємною складовою цього самого культу. Адже ж лиш молода людина може дозволити собі таку легковажність, як з’явитись на публіці у джинсах, рясно вкритих дірками.

"Помітили, що такий одяг не гребують одягати не лише дівчата шкільного і трішки старшого віку, а й панянки більш старші? Адже ж не даремно говориться: жінці стільки років — на скільки вона виглядає", — резюмує Вікторія.


Таким чином вона припускає, що незабаром з’явиться мода і на діряві не джинсові штани, взуття, і на одяг вище поясу… А от доповнювати діряві джинси дірявими майками, сорочками пуловерами, тобто, тим, що вище поясу, пані Вікторія не радить — це вважається дурним смаком. Принаймні, сьогодні так вважається. А завтра — хтозна, як воно повернеться. А ще додає наша консультантка, тут, втім, як і у всьому, важливо почуття міри…

"Адже ж погодьтеся, що на діловій зустрічі, де всі її учасники у ділових костюмах та сукнях, людина в дірявих джинсах виглядати буде, м’яко кажучи, не дуже. Втім, мода — річ оманлива".


Саме так — оманлива. От сонце припече ще більше і дівчатам у джинсах, нехай і драних, стане жарко. І вони їх скинуть. І одягнуть шорти. І теж — драні.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top