Субота, 20 квітня 2024
Кримінал

Якщо вам пропонують або вимагають хабар

Якщо вам пропонують або вимагають хабар
Управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України повідомляє.


До основних пріоритетних напрямків роботи управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України належить протидія корупції та хабарництву.

Питання протидії даним видам злочинів є надзвичайно актуальним як для держави в цілому, так і для Кіровоградщини зокрема. Корупцію визнано однією з найбільш значущих глобальних проблем держави, яка занадто дорого коштує нашій країні і народу як в матеріальному, так і в духовному вимірах.

Вже розроблена і діє система заходів протидії і боротьби з цим явищем, створена та удосконалюється нормативна база по боротьбі з корупційними проявами, хабарництвом та посадовими злочинами.

З метою інформування громадян Кіровоградщини, які стали жертвою савілля чиновників, що проявляється в корупційних зазіханнях, а також хабарництві з боку посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, контролюючих органів і судової гілки влади про можливість звернення до управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top