Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Топ-5 недорогих новобудов Львова в Личаківському районі Рекламний матеріал

Топ-5 недорогих новобудов Львова в Личаківському районі
У Львові можна купити недороге помешкання навіть у новому будинку. Головне – знати, які житлові комплекси вибрати.
^ Реклама ^

Недорога первинна нерухомість приваблює потенційних покупців квартир найбільше: це й не дивно, якщо врахувати сьогоднішню купівельну спроможність українців. Знайти бюджетне житло в новобудовах Львова можна в Личаківському районі, а допоможе в цьому ЛУН.ua.

Каталог новобудов містить інформацію про забудовників та їхні проекти й дає змогу вибрати собі помешкання. Тут можна знайти інформацію і про знижки на нерухомість від забудовника у Личаківському районі. Отже, де пропонують недорогі квартири?

ЖК "Щасливий"

Житловий комплекс комфорт-класу розташований по вул. Бігова, 17. Придбати 1-кімнатну квартиру в одному з трьох будинків можна за ціною від 448 тис. грн. У продажу є також 2-кімнатні й 3-кімнатні апартаменти. У новобудовах передбачений підземний паркінг.

Топ-5 недорогих новобудов Львова в Личаківському районі


ЖК на вул. Зелена, 115д

Цей проект включає в себе три багатоповерхових будинки економ-класу. Охочим придбати тут однокімнатну квартиру доведеться заплатити від 577 тис. грн. Площа житла – 44,4 кв. метри. Забудовник реалізує також двокімнатне житло на стадії будівництва.


ЖК "Панорама"

Новобудова економ-класу на вул. Лісинецька, 19-25 здана в експлуатацію кілька років тому. Однак купити житло напряму в забудовника тут ще можливо: у продажу – однокімнатні, двокімнатні й трикімнатні квартири. Однокімнатне помешкання площею 44 кв. м. коштує в ЖК "Панорама" від 674 тис. Грн.

Топ-5 недорогих новобудов Львова в Личаківському районі


ЖК "Зелена околиця"

Новий будинок класу "комфорт" пропонує покупцям квартири на одну, дві та три кімнати. Вартість 1-кімнатного помешкання площею 53,7 кв. метри – від 725 тис. грн. Проект знаходиться на початковому етапі будівництва.

Топ-5 недорогих новобудов Львова в Личаківському районі


ЖК "Медовий сад"

Придбати апартаменти бізнес-класу можна в цьому комплексі. Заплатити за них доведеться від 735 тис. грн. Саме таку вартість забудовник просить за 1-кімнатне помешкання площею 41,07 кв. метрів. У новобудові також передбачені двокімнатні й трикімнатні апартаменти площею 59,36 і 94,22 кв. м.

Топ-5 недорогих новобудов Львова в Личаківському районі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top