Середа, 08 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

Габаритно-ваговий контроль біля Недогарок — справа тимчасова Новина з фото

Габаритно-ваговий контроль біля Недогарок — справа тимчасова
На межі Світловодського і Кременчуцького районів, якщо їхати у напрямку Недогарок, ліворуч, було встановлено ваги для автомашин. Причина — вкрай понівечена вантажівками гребля Кременчуцької ГЕС.
^ Реклама ^

Це був пересувний пункт, розповів нашому виданню один з поінформованих громадян, тож встановлено його було тимчасово саме з метою обмежити рух великогабаритного транспорту. Чимало автомашин перевищують кількість допустимого вантажу — 40 тонн у півтора рази. Наприклад, одна фура заважила 62 тонни. Ймовірні штрафи спонукали водіїв їздити через Власівку, "накидаючи" додаткових 15 кілометрів, але уникаючи зустрічі з "перевіряльниками".

Вчора, 14 травня, тимчасовий габаритно-ваговий контроль змінив місце дислокації.

Що ж то було? На це запитання ми попросили відповісти інспектора з нагляду за дорожнім рухом Світловодського відділу поліції Андрія Волощука.

"Два тижні цілодобово на дорозі Світловодськ — Недогарки працював габаритно-ваговий контроль. По 2 екіпажі з обласного управління поліції, "Укртрансбезпеки" та Облавтодору, змінюючи один одного через 12 годин, контролювали проїзд габаритного автотранспорту. Вчора пост переміщено".


Чи досягла ця акція своєї мети? Скільки грошей зібрали з порушників? Не зрозуміло. Зрозуміло лише одне — шлях для вантажівок через греблю Кременчуцької ГЕС знову відкрито. Чи витримає споруда — ось питання №1.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top