Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Політика

«Успішна країна»: Від обіцянок до реальних дій Новина з фото

«Успішна країна»: Від обіцянок до реальних дій
Незадовільний стан гуртожитку, зношене обладнання та навіть зламані двері лишили спокою мешканців Світловодська. Більше ніж пів року місцева влада ігнорувала запити громадян. Волонтери "Успішної країни" самотужки допомогли громадянам та вирішили їх комунальні питання.
^ Реклама ^

Чинна влада в місті Світловодськ забула про жителів гуртожитку по вулиці Приморській 74. Звернення до чиновників закінчувались офіційними відписками на адресу мешканців.

Плачевний стан помешкання здивував би кожного. На 9 поверсі вхідні двері в тамбур були знищенні вщент. Зусиллями активістів політичної сили "Успішна країна" за підтримки лідера Олександра Клименка, старі двері замінено на нові.

"І це тільки початок. Ми й надалі готові опікуватись гуртожитком, вже скоро разом з мешканцями проведемо великий суботник для того, щоб кожному жителю було затишно і комфортно у власному домі. Ми не маємо на меті таким чином рекламувати діяльність нашої партії. Ми хочемо показати громадянам і чиновникам, що альтернатива чинній владі є. І успіх кожного залежить від нас самих", – прокоментувала керівник Кіровоградського осередку "Успішної країни" Тетяна Назаренко.


Мешканці блоку, які отримали допомогу, поспілкувались із Тетяною Назаренко та волонтерами і щодо інших соціальних питань. Були підняті теми своєчасного вивезення сміття, отримання субсидій та надання якісних послуг комунального підприємства КП "Добробут".

В "Успішній країні", де працює команда однодумців та професіоналів, наголошують, що в України повинен бути свій шлях розвитку. Команда партії Олександра Клименка готова боротись за професійне управління, інноваційний розвиток економіки та реальні реформи.

Підписуйся на "Успішна країна" в Telegram та Viber.? Разом зможемо більше!
«Успішна країна»: Від обіцянок до реальних дій
«Успішна країна»: Від обіцянок до реальних дій
«Успішна країна»: Від обіцянок до реальних дій


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top