П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

Підполковника піймали на хабарі у 5000 гривень Новина з фото

Підполковника піймали на хабарі у 5000 гривень
Щоб відвернути від себе підозру, начальник відділу ДСНС області передав гроші підлеглому для їх приховування. Затримали керівника в службовому кабінеті співробітники Управління захисту економіки у Кіровоградській області Нацполіції та військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України.
^ Реклама ^

Під час проведення профілактичних заходів з протидії корупції, оперативники обласного управління захисту економіки викрили начальника одного з міськрайвідділів ДСНС області. Підполковник цивільного захисту займався вимаганням коштів з підприємців за не проведення перевірочних заходів на об’єкті з підвищеною небезпекою – АЗС.

Підполковника піймали на хабарі у 5000 гривень

На підставі зібраної інформації слідчі військової прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

У межах провадження правоохоронці задокументували факт вимагання та одержання 5 тисяч гривень неправомірної вигоди від представників АЗС. Крім того, щоб відвести від себе підозри, начальник відділу передав хабар підлеглому, щоб той заховав гроші.

Підполковника піймали на хабарі у 5000 гривень

16 березня, підполковника цивільного захисту затримали в службовому кабінеті оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Кіровоградській області Нацполіції та слідчі військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України.

Начальник міськрайвідділу ДСНС області затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Департамент захисту економіки Національної поліції України

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top