П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Баскетбольна класика: п'єса з трьох частин

Баскетбольна класика: п'єса з трьох частин22-24 січня у місті Горлівка Донецької області проходили змагання третього туру Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 1994 року народження. Вирішувалося питання виходу до півфінальної частини ВЮБЛ, і лише 16 команд із 34 повинні були туди потрапити.
Говорячи конкретно, вихованцям Володимира Лисака (тренер-викладач ДЮСШ управління молоді і спорту) треба було вигравати дві гри з трьох.


Першого дня суперником світловодців була команда БК "Краматорськ", з якою хлопці "розібралися" без особливих проблем із рахунком 113:81. Звичайно, на нашу користь.

Наступного дня досить напруженою була гра проти господарів – БК "Олімп" (Горлівка). На якомусь етапі хлопці не витримали напруження і, не реалізувавши свій потенціал, програли. За словами тренера, Горлівка просто грала так, як належало грати, чого, на жаль, не зробили світловодці.

Отже, третя гра була вирішальною. І суперник видався не простий – БК "Донецьк" (спеціалізована спортивна школа, спеціальна програма занять, спортивний комплекс і т.д. і т.п.). Стало страшно? Не бійтеся. Матч завершився із переконливим рахунком на користь наших спортсменів – 81:47. І ми в 16-і кращих!!!

Наступний тур змагань відбудеться вже 6-8 лютого в Маріуполі. Розхолоджуватися ніколи. Попереду – найважче. Але хлопці вже молодці, чи не так?

Тренер і команда висловлює подяку за підтримку керівникам підприємств ТМ "Королівський смак" та ПП "Лабіринт".

«СВ».

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top