Четвер, 18 квітня 2024
Спорт

Світловодські боксери — переможці та призери обласних змагань Новина з фото

Світловодські боксери — переможці та призери обласних змагань
Минулими вихідними, з 17 по 19 лютого, у Кропивницькому відбулися одразу дві першості з боксу: Відкрита першість області серед юнаків 2003-2004 року народження та Відкрита першість СДЮШОР №2 серед юнаків 2005-2005 року народження.


Як зазначив директор КДЮСШ №1, тренер з боксу Василь Мороз, важливість цих змагань полягала в тому, що переможці обласної першості отримали шанс взяти участь у зональних змаганнях першості України, які відбудуться наприкінці лютого в у Кам'янському (Дніпродзержинську).

З-поміж світловодців такий шанс отримали переможці змагань — вихованці КДЮСШ №1: Роман Крайник (вагова категорія 40 кг), Лев Шевель (43 кг), Дмитро Селевко (38,5 кг), Давид Граховський (41,5 кг) та вихованці боксерського клубу "Легіон": Семен Мороз (46 кг) та Максим Святелик (48 кг).

Світловодські боксери — переможці та призери обласних змагань

Призерами першості області та володарями призових місць у своїх вагових категоріях також стали світловодці: Євген Іскандеров (БК "Легіон") — друге місце у ваговій категорії 38 кг, Максим Войтенко та Ілля Жалобицький (КДЮСШ №1) — треті місця у вагових категоріях 52 і 35,5 кг відповідно.

Здобули призові місця світловодці і у Відкритій першості СДЮШОР №2. Так, переможцями змагань стали вихованці КДЮСШ №1 (тренери Олександр Дорошенко та Олексій Піценко): Вадим Селезньов (36 кг), Володимир Медведенко (46 кг) та Рустам Буденко (50 кг), другі місця посіли: Максим Замишляєнко (34 кг) та Артем Єгоров (39 кг).

Світловодські боксери — переможці та призери обласних змагань


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top