П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Події

У "Комбінаті комунальних послуг" виявили порушень на понад 1,3 мільйона гривень Новина з фото

У "Комбінаті комунальних послуг" виявили порушень на понад 1,3 мільйона гривень
Порушення, що призвели до втрат на загальну суму понад 1,3 млн грн. виявили фахівці управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області під час ревізії в Світловодському міському комунальному підприємстві "Комбінат комунальних послуг".
^ Реклама ^

Як повідомили у прес-службі Держаудитслужби, встановлено, що внаслідок не укладання з усіма власниками домоволодінь договорів за надані послуги з вивезення твердих побутових відходів, не відображення по обліку фактично виконаних робіт по копанню ям вручну або механізованим способом з ручною підчисткою, а також не включення до актів виконаних робіт вартості спожитої електроенергії на вуличне освітлення м.Світловодськ, підприємством недоотримано доходів на загальну суму 726,2 тис.грн.

Крім того, внаслідок зайвого включення до актів виконаних робіт людино-годин, витрат пального, витрат по роботі машин та механізмів, що не підтверджено документально, завищено вартість виконаних робіт на загальну суму 277,2 тис.грн.

Разом з цим, підприємством здійснювалось покриття витрат сторонніх юридичних та фізичних осіб на загальну суму 190,6 тис.грн., а також встановлені факти безпідставного списання пального на загальну суму 133,5 тис.грн.

Про результати ревізії поінформовано Управління захисту економіки в Кіровоградській області.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top