П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Актуально

Світловодськ на порозі розвитку волонтерського руху

15 січня на засіданні виконкому було прийнято рішення «Про розвиток волонтерського руху на території міста Світловодська».
Волонтерський рух виник дуже давно і так хочеться, щоб і ми виховували в наших дітях та молоді почуття доброти, милосердя до людей, які з будь-яких причин не можуть обійтись без сторонньої допомоги.


При міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже працює загін волонтерів, що мали змогу зробити перші кроки у волонтерській діяльності, а саме: брали участь в Весняній Толоці, під час якої було висаджено близько 150 саджанців сосни у сквері воїнів-інтернаціоналістів; в квітні 2008 року було проведено акцію «Почуйте всі» в рамках Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», під час якої було зібрано кошти на медичне обладнання для дітей з вадами зору тощо.

Це були лише перші кроки становлення волонтерського руху, надалі планується створення волонтерських бригад при кожному навчальному закладі, а також в системі охорони здоров’я нашого міста. Ці бригади будуть надавати допомогу літнім людям, людям з обмеженими фізичними можливостями, ветеранам війни та праці, а також іншим категоріям населення.

Робота, проведена волонтерами, буде відзначена на міському конкурсі «Волонтер року», який пройде в листопаді 2009 року.

Світловодський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді закликає всіх приєднатися до розвитку волонтерського руху в місті. Разом ми зможемо обігріти своєю турботою більше людей, які потребують уваги.

Олена КУЦЕНКО,
директор МЦСССДМ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top