П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Формується 56-та механізована бригада — запрошуються «контрактники»

Формується 56-та механізована бригада — запрошуються «контрактники»
20 січня на базі Світловодсько-Онуфріївського військового комісаріату відбулася зустріч представників військової частини 56-ї бригади з військовослужбовцями, які проходили службу в зоні АТО, призовниками та категорією громадян, яка підлягала оповіщенню, щодо відбору кандидатів на військової службу за контрактом.
^ Реклама ^

У залі військкомату зібралося кілька десятків людей. Про умови, переваги та соціальні гарантії військової служби за контрактом розповів присутнім старший офіцер відділу військово-цивільного співробітництва ОК "Південь", підполковник Олександр Громаков. Він повідомив, що зараз укомплектовується 56-а окрема механізована бригада, пункт її постійної дислокації знаходиться у Маріуполі, забезпечена усім необхідним для проходження служби військовозобов’язаними, і в подальшому буде виконувати завдання в зоні АТО. Ця бригада сформована у 2015 році, переважно з мобілізованих військовослужбовців. Оскільки 7-ї хвилі мобілізації не було, зараз з’явилося багато вакансій, потрібні усі військові спеціальності.

Як нам повідомив військовий комісар Світловодсько-Онуфріївського ОВК Микола Грінченко, цього року відбулися суттєві зміни щодо підвищення грошового забезпечення контрактникам, а саме, ті частини, які виконують бойові завдання на передовій, отримують додаткове грошове забезпечення до заробітної плати в розмірі 6 тисяч гривень, а частини, що знаходяться в зоні АТО на "другій межі" — 2,400 грн. Крім того, виплачується грошова компенсація за найм житла, тож, хто виявить бажання проходити службу у 56-й бригаді, можуть забрати у Маріуполь і свої родини. Також військовослужбовці за контрактом забезпечуються безкоштовним харчуванням, їм виплачуються доплати на оздоровлення та усі інші соціальні гарантії, є можливість пройти навчання і здобути військову освіту.

Відбір громадян для проходження військової служби у військових частинах за контрактом — на сьогоднішній день пріоритетне завдання, що стоїть перед військкоматом, сказав Микола Грінченко. Тому громадяни, які виявили бажання вступити до 56-ї бригади, відразу отримають відношення з цієї військової частини, пройдуть медкомісію, а потім навчання.

Усі, хто зацікавився контрактною службою у цій або у будь-якій іншій військовій частині, за детальними роз’ясненнями можуть звертатися до Світловодського ОМВК (каб.№16). Тел.: 2-17-43.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top