Четвер, 28 березня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Світловодськ засипало снігом, «накрило» новими тарифами і ймовірними фантастичними штрафами

Як Світловодськ вибирався зі снігового полону розповідають синоптики, підприємці, рятувальники. Виконком затвердив нові тарифи на квартплату. Соцзахист розповідає про штраф у 320 тис. грн. для роботодавців. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 2 (2420) за 12 січня 2017 року
Світловодськ засипало снігом, «накрило» новими тарифами і ймовірними фантастичними  штрафами


Газета "Світловодськ вечірній" незабаром стане єдиним НЕЗАЛЕЖНИМ міськрайонним друкованим виданням. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!

Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, редактор.


Cьогодні в номері:
  • Польова каша від Долгова, Стовби і Рудича для всіх охочих, колядки від творчих колективів міста і району, вітання від протоієрея Володимира Цуофала на центральній площі міста на Різдво. 1 стор.
  • Райрада уточнила бюджет, бо Великоандрусівська ОТГ вступила у міжбюджетні відносини з державним бюджетом. Ділити гроші непросто. 1 стор.
  • Неля Брусенцева про наміри закрити басейн з 1 лютого – грошей не вистачає. 1 стор.
  • Як Світловодськ вибирався зі снігового полону розповідають синоптики, підприємці, рятувальники. 2,3 стор.
  • КП "Добробут" оголошує про намір змінити тарифи на послуги з утримання гуртожитків та територій навколо них. Вивчайте і надавайте пропозиції за вказаною адресою. 2 стор.
  • Гра без правил – таксисти сваряться за місце під сонцем. Чи зреагують правоохоронці? 3 стор.
  • КП "Житлосервіс 2012", ТОВ "Господарник -1" повідомляють про затверджені виконкомом тарифи, що вступають в силу з 1 лютого 2017 р. 6,7 стор.
  • Тремтіть, роботодавці! За недопущення перевіряльника до перевірки підприємства – штраф 320,00 тис. грн. 7 стор.
  • Шукаєте роботу? Вам – до виконкому міської ради. Оголошено конкурс на посади: головного спеціаліста – консультанта та начальника юридичного відділу; головного спеціаліста з інформаційно-комп’ютерних технологій загального відділу; головного спеціаліста апарату ради; спеціаліста 1 категорії відділу з питань надзвичайних ситуацій. 7 стор.
  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5000 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.
  • 22 народження у Світловодську та Власівці проти 80 смертей; 4 новонароджених і 16 померлих у Світловодському районі за грудень минулого року. Разом: 26 народжень проти 96 смертей. Вимираємо … 8 стор.
  • У нас новий автор – Сергій Завалко, 24 роки, журналіст. Які проникливі вірші… 8 стор.

Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top