Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Держпродспоживслужба інформує: захворюваність на ГРЗ ще не здає позиції

Держпродспоживслужба інформує: захворюваність на ГРЗ ще не здає позиції
За даними ДУ ”Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України”, за минулий тиждень (з 5 по 12 січня) епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ по місту все ще залишається перевищеним. Але тенденція до зменшення захворюваності утримується.
^ Реклама ^

Так, за звітний тиждень показник захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції по місту склав 595,20 на 100 тисяч населення та перевищив епідемічний поріг на 28,8% (епідпоріг для даного тижня складає 461,97). Перевищення епідпорогу на початку місяця становило 60,7%. Кількість світловодців, які звернулись за меддопомогою з симптомами ГРЗ, також продовжує зменшуватись — захворіло 317 містян, що на 46 осіб менше, ніж за тиждень, що йому передував; з них дітей – 166 (52,4%) проти 202 (56 %) відповідно.

Незважаючи на те, що захворюваність йде на спад, Держпродспоживслужба рекомендує мешканцям міста та гостям залишатися пильними щодо застудних захворювань та грипу. Зима продовжується, тому продовжується і необхідність берегти своє здоров’я та здоров’я близьких від грипу та ГРЗ!

В.о.начальника управління Держпродспоживслужби у м.Світловодську
Тетяна Кривошея

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top