Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Добрі справи

За допомогою потужної техніки ПП «Віктор і К» врятувало місто від транспортного колапсу Новина з фото

За допомогою потужної техніки ПП «Віктор і К» врятувало місто від транспортного колапсу
"Допоможи собі сам!" — цим гаслом щороку керується приватне підприємство "Віктор і К" (ТМ "Королівський смак"), розчищаючи дороги від снігових заметів не тільки у селищі Власівка, а й за його межами, зокрема й у місті Світловодську.
^ Реклама ^

Розповідає Олександр Коханич, директор транспортного цеху ПП "Віктор і К":

— 11 автобусів "Ікарус" щодня перевозять працівників на наші заводи і зупинити цей процес через снігопади чи з якоїсь іншої причини неможливо. Нажаль, ми не можемо розраховувати на ефективну роботу комунальних підприємств селища Власівка і міста Світловодськ у цій справі. Хоча сплачуємо чималі податки і маємо право спитати, чому "комунальники" не виконують своїх обов’язків.

Ми розуміємо, що матеріально-технічна база "Комбінату комунальних послуг" дуже слабка, а для того, щоб ситуацію змінити на краще, нічого не робиться десятиліттями. Розчистять шматок центральної вулиці від виконкому до автостанції і добре…

Тому і цього року ми робимо все можливе, щоб наші робітники могли вчасно дістатися до роботи. Наприклад, 8 січня ми направили на розчищення дороги зі Світловодська у селище Власівка два трактори Т-150, працювали цілодобово, бо доки пройшлися по вулиці Героїв України, Бульвару Молодіжний, Миру аж до Робітничої, снігом замело весь цей шлях знову. Довелося ще раз чистити. Прочистили дороги і в селищі Власівка до знаку "м.Кременчук" і з іншого боку до київської траси. 9 січня цю роботу продовжили, працювали до 20:00.

10 січня виїхали на дорогу в бік Недогарок, розчистили сніг до АЗС. Довелося відправляти на дороги ще два фронтальні навантажувачі "Амкодор" і "Ханомаг". Потім працювали у Хмельницькому мікрорайоні Світловодська. На чотирьох водіїв випало неабияке випробування. Вони просто молодці! Обов’язково відзначимо їх за титанічну роботу.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top