Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Держпродспоживслужба інформує: епідпоріг ГРЗ залишається перевищеним!

Держпродспоживслужба інформує: епідпоріг ГРЗ залишається перевищеним!

За даними ДУ ”Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України” за минулий тиждень (з 15 по 22 грудня) за медичною допомогою із симптомами гострих респіраторних захворювань звернулось 690 світловодців, що на 69 випадків більше, ніж за попередній тиждень. З них дітей – 489 (71 %).
^ Реклама ^

Показник захворюваності по місту на 100 тисяч населення склав 1295, 56 та знову перевищив епідемічний поріг, але вже у 2,2 рази епідпоріг для даного тижня складає 579,18).

Враховуючи такі показники та динаміку захворюваності на грип та ГРЗ по місту, з метою запобігання виникнення епідемічних ускладнень прийнято розпорядження міського голови щодо продовження припинення занять в загальноосвітніх навчальних закладах міста з 28 по 30 грудня 2016 року.

Враховуючи таку епідемічну ситуацію, Держпродспоживслужба продовжує застерігати містян від відвідувань масових скупчень людей та вчасно звертатись за медичною допомогою при перших симптомах захворювання на грип або ГРЗ. Також актуальними залишаються всі профілактичні заходи, які вже висвітлювались службою — дотримання особистої гігієни, неспецифічні засоби профілактики (вітамінні та імуностимулюючі препарати, фітонциди) тощо.

Тетяна Кривошея, в.о.начальника управління
Держпродспоживслужби у м.Світловодську



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top