Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Події

У вікнах Бізнес-центру після п’яти «знеструмлених» діб таки засяяло світло Новина з фото

У вікнах Бізнес-центру після п’яти «знеструмлених» діб таки засяяло світло
Бізнес-центр (БЦ) на Героїв України, 94 знеструмили на п’ять діб. Без світла потерпали п’ятдесят орендарів: відділення банку, інтернет-провайдер, брокерська та страхові контори, інші приватні підприємці. Вчора, 26 грудня світло дали. Чи надовго? На це питання ми намагалися відшукали відповідь.
^ Реклама ^

Минуло півтора місяці, як до керівництва СП ТОВ "Світловодськпобут" повернулися опальні з квітня 2015 року "політрейдівці". І почали наводити лад у тому безладі — як вони вважають, що утворився на підприємстві за їхньої відсутності.

Офісний Бізнес-центр (БЦ) на Героїв України, 94 став одним із перших об’єктів, який, на думку нового (старого) керівництва СП, треба "підмести", а передачу офісної 5-поверхівки на обслуговування КП "Карат", керівником якого з березня 2016 року став соратник нинішнього мера Валентина Козярчука Юрій Медвєдєв, скасувати, як незаконну.

У вікнах Бізнес-центру після п’яти «знеструмлених» діб таки засяяло світло

До того ж керівництвом СП в особі генерального директора Сергія Московського було виявлено, що оцей "Карат" завинив СП, яке постачає електроенергію БЦ, за опалення, світло, оренду офісних приміщень тощо, приблизно, 140 тисяч гривень. Відтак, вирішили в СП, "Каратові" слід погасити борг і повернути БЦ його законному власникові, тобто, "Світловодськпобутові".

Натомість "Карат", повідомив нам Медвєдєв опісля події, що сьогодні відбулася (про що нижче), справно сплачував по рахунках і навіть борг СП за електроенергію у 50,3 тисячі гривень погасив. Не говорячи вже про те, що "Карат" регулярно виручав коштами СП, чиї рахунки були заарештовані, на придбання паливно-мастильних матеріалів, запірної арматури тощо… Сума виходить, також, у межах 140 тисяч гривень.

У вікнах Бізнес-центру після п’яти «знеструмлених» діб таки засяяло світло

"Так, що у нас практично "по-нулях", — каже Юрій Медведєв.


А ще додає, що така аргументація аж ніяк не влаштовувала СП, яке від 13-ої години четверга, 22 грудня знеструмило увесь Бізнес-центр. А це близько п’ятдесяти орендарів — відділення банку, інтернет-провайдер, брокерська та страхові контори і таке інше, і тому подібне. Ба, більше, говорить Медвєдєв, минулої суботи до підвалу, де знаходиться засувка централізованого опалення БЦ, намагалися увійти слюсарі "Світловодськпобуту" і злити воду з системи — щоб відключити ще й опалення цієї офісної 5-поверхівки. Та охорона БЦ не допустила цього.

А між тим, вів далі наш співрозмовник, знеструмлені орендарі матюкають його "на чому світ стоїть" і погрожують звернутися до суду — щоби "Карат" відшкодував їм заподіяні оцим знеструмленням збитків.

"У такому випадку, ми звертатимемось також до суду із реґресним позовом до "Світловодськпобуту", — адже ж це не ми відключали світло".


Тож, вчора, 26 грудня, Медвєдєв і близько 30 орендарів з БЦ направились прямісінько на СП спілкуватися з його керівництвом. ЗМІ туди не пропустили, керівництво СП від коментарів утрималось, обіцяючи, що незабаром воно оприлюднить своє бачення ситуації, що склалася.

У вікнах Бізнес-центру після п’яти «знеструмлених» діб таки засяяло світло

Натомість Юрій Медвєдєв, який з нами поспілкувався, повідомив, що гендиректор Московський закликав на цій зустрічі орендарів розривати договори оренди з "Каратом" і укладати такі договори безпосередньо із "Світловодськпобутом". У такому випадку, попередив Медведєв, закликавши одночасно сторони залишатися у правовому полі, КП "Карат" звертатиметься до суду, щоб ті, хто розірвав із ним договір оренди, звільнили приміщення.

"І взагалі, ви ж розумієте, що я призначений Валентином Козярчуком директор і чинити те, на чому наполягає "Світловодськпобут", без його відома я не вправі", — підкреслив Медвєдєв.


А ще додає, що йому таки вдалося вмовити Московського зустрітися з Валентином Козярчуком і врешті дати струм на Бізнес-центр. Та як попередив його Сергій Московський, якщо консенсусу з градоначальником знайдено не буде — подача струму буде знов негайно припинена.

…Про що достойники (Козярчук і Московський) говорили у мерському кабінеті тет-а-тет майже дві години не знає навіть і наш співрозмовник. Але те, що подача струму на БЦ не припинилася на сьогоднішній вечір, дозволяє припустити: до чогось консенсусного вони таки домовились.

У вікнах Бізнес-центру після п’яти «знеструмлених» діб таки засяяло світло


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top