П’ятниця, 29 березня 2024
Спорт

Плюс 23 на користь світловодських баскетболістів Новина з фото

Плюс 23 на користь світловодських баскетболістів
У рамках третього туру чемпіонату України з баскетболу серед студентських команд, що проходить під егідою федерації баскетболу України, 11 грудня в Світловодському міському спортивному комплексі імені Анатолія Тузовського команда Світловодського політехнічного коледжу зустрілася з командою Кропивницького національного політехнічного університету. Про результати змагань нам розповів тренер команди СПК КНТУ, директор спорткомплексу Володимир Лисак.


— Тривала дуже запекла боротьба. Нам вдалося переломити хід гри лише у четвертій чверті і ми виграли з переконливим рахунком 75:52. Ця перемога закріпила нас на другій позиції у турнірній таблиці, що дає змогу з оптимізмом дивитися уперед. 23-24 грудня у Кропивницькому відбудеться три відповідальні зустрічі, а після нового року — фінал. За результатами фінальної гри і визначаться дві команди, які представлятимуть Кіровоградську область у плей-офф на Всеукраїнському етапі. Хочу акцентувати увагу, що ми єдина команда з ігрових видів спорту у Світловодську, яка цього року бере участь в офіційному чемпіонаті України.

Володимир Лисак відзначив гарну і злагоджену гру усієї команди СПК КНТУ і зокрема капітана команди Богдана Ткаченка, який впевнено вів гравців за собою у найвідповідальніші і переломні моменти. Тренер подякував усім вболівальникам, а таких було чимало, які прийшли підтримати свою команду. Від імені юних баскетболістів, батьків та себе особисто Володимир Лисак дякує незмінному меценату — Віктору Королю, власнику торговельної марки "Королівський смак" за підтримку та розвиток баскетболу у Світловодську.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top