Руслан Д’яков

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Руслан Д’яков

Біографія:

Д’яков Руслан Володимирович народився 12 квітня 1974 року у м. Світловодськ, Кіровоградська область.

Навчався в загальноосвітній школа №?3. Після закінчення школи вступив до СПТУ №?5, яке закінчив із відзнакою та отримав професію регулювальник радіоапаратури четвертого розряду.

Після навчання працював на заводі "Калькулятор". Потім працював у КЗ "Міський Палац культури" та на Головному заводі.

Руслан був завжди усміхненою і життєрадісною людиною. У мирному житті любив читати, співати та грати в шахи. Дуже захоплювався лицарськими турнірами, для цього створював обладунки власноруч. Друзі називали його — "Лицар без страху та докору".

У 2015 році пішов воювати в АТО та відстоювати наше Європейське майбутнє.

У 2017 році був демобілізований та пішов працювати на завод "Олімп" - охоронцем.

25 лютого 2022 року пішов захищати кордони нашої країни від російської агресії.

Загинув 12 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Степова Новоселівка Куп’янського р-ну, Харківської обл. виконуючи бойове завдання.

16 жовтня 2023 року Світловодська громада провела до Небесного війська свого Героя, захисника України Руслана Володимировича Д’якова.

За життя був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, медаллю "За оборону рідної держави", нагрудним знаком "Почесна відзнака 44 окремої артилерійської бригади", нагрудним знаком "Знак пошани", а також відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції" та нагрудним знаком "Ветеран війни". Нагороджений грамотами та подяками за сумлінну військову службу, проявлений героїзм, мужність під час військової служби.

У захисника залишилися дружина та син.

Руслан Д’яков

Публікації

[group=1][/goup]