Страви від ресторану «Челентано» з доставкою додому – це турбота про себе


Страви від ресторану «Челентано» з доставкою додому – це турбота про себе


15 листопада 2020
Страви від ресторану «Челентано» з доставкою додому – це турбота про себе
У ресторані швидкого обслуговування "Челентано" у Світловодську смачно готують для своїх гостей і створюють приємну атмосферу. Якщо ж часу на відвідини немає, або ви хочете у період карантину обмежити себе у спілкуванні — замовляйте страви з доставкою додому. Світловодський "Челентано" входить до всеукраїнської мережі ресторанів, яка налічує 178 закладів. (Головний офіс знаходиться у Львові).

Атмосфера "Челентано" приваблює людей різних уподобань. Найбільше ж серед відвідувачів молоді та сімей з дітьми. Звісно, є завсідники.

Страва №1 тут — це піца. Але й інші пропозиції не менш смачні: перші страви, салати, млинці тощо. Обов’язково замовте фірмову каву, вона тут особливо смачна.

Ціни у ресторані доступні. Також діють акції. Так, зранку активна акція "Кава ТoGo" — на каву, яку ви берете із собою, діє 50% знижка. У робочі дні діє програма бізнес-ланчів.

З 2019 року "Челентано" працює за стандартами міжнародної системи управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000 (HACCP).

Велика яскрава зала дозволяє дотримуватися соціальної дистанції. У спеціальних місцях стоять санітайзери, усі контактні поверхні: стільці, столи, ручки дверей обробляють дезінфектантами. Уведені додаткові міри щодо безпеки гостей: персонал працює в масках та рукавичках, щоденно ведеться журнал здоров'я працівників, перед початком роботи уся зміна проходить огляд із заміром температури тіла, люди із ознаками захворювань не допускаються до виконання своїх обов’язків.

Діє доставка піци та усіх страв ресторану. Для цього слід зайти на сайт svitlovodsk.celentano.delivery чи зателефонувати за номером +380969070337.

У Світловодську "Челентано" працює з грудня 2011 року, коли подружжя підприємців Ірини й Ігоря Гайчуків втілило свою мрію.

"Ми багато подорожували Україною, у різних містах часто зупинялися саме в "Челентано", обираючи його через атмосферу, оперативність обслуговування і смачні страви, — розповідає власниця Ірина Гайчук. — На той час (2011 рік) закладів харчування за демократичними цінами одночасно з високою якістю у Світловодську було мало. І ми подумали: "А чому б "Челентано" не працювати у нашому місті?"

"Челентано" — це франчайзинговий проєкт. Серед іншого стандарти роботи, впровадження технологій безпеки, зберігання і рецептуру страв для усіх ресторанів розробляють професіонали, щоб наша їжа була якісною і безпечною для наших гостей.

Ми поважаємо себе і відвідувачів, тому ретельно стежимо за відгуками наших гостей, зворотній зв'язок допомагає нам покращувати якість обслуговування.

І ми, і наші п’ятеро дітей харчуємося в "Челентано" і хочемо, щоб наші гості, які приходять у заклад, знали, що вони отримають найякіснішу і найсмачнішу їжу".