Артем Рощін

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Артем Рощін

Біографія:

Рощін Артем Юрійович народився 6 лютого 1990 року у м. Світловодськ, Кіровоградської обл.

З трьох років відвідував дитячий садочок. В 1996 році пішов до 1 класу у Світловодську ЗОШ №9. Навчався добре, улюбленими предметами були історія та фізкультура. Любив малювати, кататися на велосипеді, захоплювався рибалкою.

У 2005 році закінчив 9 класів і поступив до Комсомольського політехнічного технікуму, який закінчив у 2008 році. Отримав права водія, здобув професію автомеханіка.

Працював на Кременчуцькому сталеливарному заводі й автомобільному цеху, на посаді слюсаря з ремонту автомобілів.

6 травня 2009 року по 22 травня 2010 року проходив військову службу в навчальному центрі імені князя Ярослава Мудрого смт Десна, Чернігівської обл. Отримав звання молодшого сержанта.

Після звільнення працював на підприємстві ТОВ "Плайтех" м. Світловодськ. Згодом працював у магазині "Домовий", останнє місце роботи на підприємстві "Каскад", звідки й був призваний у 2015 році в ЗСУ по мобілізації. З квітня 2015 року по травень 2016 року перебував у зоні АТО (Луганська та Донецька області).

Неодноразово нагороджувався грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків при виконанні завдань у зоні АТО.

Звільнився в запас у 2016 році. Далі тяжка хвороба, лікування в Інституті нейрохірургії ім. академіка А. П. Ромоданова НАМН України.

14 березня 2017 року на 28-му році життя його серце перестало битися. Хвороба та смерть Артема пов’язані із захистом Батьківщини.

Артем Рощін

Публікації

.

[group=1][/goup]