Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Шевченко замість «Дженоа» міг отримати роботу в Англії чи Німеччині Рекламний матеріал

Шевченко замість «Дженоа» міг отримати роботу в Англії чи Німеччині
Екс-наставник збірної України Андрій Шевченко, якого раніше призначили головним тренером італійського "Дженоа", міг здобути роботу в одному з англійських чи німецьких клубів.
^ Реклама ^

8-го листопада Андрій Шевченко підписав контракт із "Дженоа", розрахований до кінця сезону-2023/24. Наступний матч італійської команди під проводом Шевченка пройде 21-го листопада проти "Роми". Дізнатись чи виграє клуб вперше під наставництвом Шевченка, а також інші актуальні спортивні новини світу можна прочитати тут.

За даними джерела, український фахівець мав контакти з представниками клубів з Англії та німецької Бундесліги. Зокрема, Шевченку пропонували роботу у дортмундській "Борусії".

Раніше повідомлялося, що 45-річний український фахівець має намір запросити до "Дженоа" півзахисника "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, а також вінгера "Челсі" Крістіана Пулішича.

Шевченко також планує звернутися до "Мілана", де в нього залишилися чудові стосунки. Він планує домовитись із "Россонері" про перехід 26-річного іспанського вінгера Самуеля Кастільєхо, яким влітку цікавився московський ЦСКА. Також український фахівець хоче придбати захисника збірної України та київського "Динамо" Віталія Миколенка.

^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top