Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Артем Бесєдін: Шевченко у збірній за піжонство міг гарненько напхати

Артем Бесєдін: Шевченко у збірній за піжонство міг гарненько напхати
Андрій Шевченко залишив посаду головного тренера збірної 1-го серпня після успішного для українців Євро-2020.
^ Реклама ^

Пізніше на прес-конференції Шевченко заявив, що не збирався залишати національну команду, проте глава УАФ Андрій Павелко не став обговорювати з ним питання продовження контракту.

Після звільнення Шевченка посаду головного тренера збірної України обійняв Олександр Петраков. Під проводом нового тренера українська національна команда бере участь у відбірковому груповому турі Чемпіонату світу з футболу - 2022, де збірна вже провела 7 із 8 матчів, в яких 6 разів зіграла внічию та один раз здобула перемогу. Наступний матч запланований на 16-е листопада проти збірної Боснії та Герцеговини, дізнатися чи пройде збірна України в наступний тур та інші актуальні спортивні події світу можна за посиланням.

Нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Бесєдін розповів про спільну роботу з колишнім головним тренером національної команди Андрієм Шевченком. 45-річний український фахівець нині перебуває без роботи.

Бєсєдін розповів, що в одному з матчів від нього відлетів м'яч, який він передав Сидорчуку п'ятою, при цьому йшли вже останні хвилини матчу. У результаті сталася обрізка і суперник вдарив у дальній кут, метр від штанги.

А після матчу в роздягальні ще тодішній тренер збірної України Андрій Шевченко у грубій формі вилаяв Бєсєдіна за цей момент у грі. Проте, за словами футболіста, екс-тренер, якщо і сварився на підопічних, то тільки по ділу.

На питання чи нормально, що тренер так говорить зі своїми підопічними, Бєсєдін відповів, що це залежить від того, хто як до подібного ставиться. Футболіст посміхаючись зауважив, що на місці Шевченка, можливо, ще й ляща б прописав.

^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top