Готельно-ресторанний комплекс «Мастер» — змістовний відпочинок, хороша кухня, відмінне обслуговування!


Готельно-ресторанний комплекс «Мастер» — змістовний відпочинок, хороша кухня, відмінне обслуговування!


11 січня 2017
Готельно-ресторанний комплекс «Мастер» — змістовний відпочинок, хороша кухня, відмінне обслуговування!
Скажу відверто — у готельно-ресторанному комплексі "Мастер", що у селищі Власівка, я ніколи не була. Тож вважайте мій матеріал про цей відомий далеко за межами Світловодська заклад, свіжим поглядом. Якщо коротко: вражає, трохи дивує, викликає відчуття, що ти опинився за кордоном… Моє знайомство з "Мастером" розпочинається з його господині Ірини Король. Струнка, вишукано вдягнена, приваблива молода жінка зустрічає мене у власному директорському кабінеті. Тут надзвичайно тепло і затишно, цвірінчать дивні пташки у великій клітці, велика кількість сувенірів виставлена на полицях. В інтер’єрі переважають молочні кольори. Важко повірити, що це місце роботи надзвичайно завантаженої повсякденними обов’язкам жінки… Але, коли починаємо говорити, я переконуюся, що так воно і є — кожного дня Ірина Король тримає в своїх руках великий трудовий колектив, надихаючи його на бездоганну роботу власним прикладом.

Готельно-ресторанний комплекс «Мастер» — змістовний відпочинок, хороша кухня, відмінне обслуговування!
Ірина Король


— Що для Вас цей готельно-ресторанний комплекс, Ірино?

— Я ресторатор за фахом, тому логічно, що це моє дітище, яке я плекаю вже 15 років, але у тому вигляді, який ви бачите, 7 років. Це вік нашого нового ресторану, планку я кого ми підняли доволі високо, за оцінкою наших відвідувачів. Та й ми з чоловіком, коли буваємо на відпочинку за кордоном, переконуємося: ми не гірші, а в деяких моментах навіть кращі!

— Хто ваші відвідувачі?

— Переважно, це жителі селища Власівка, міст Світловодська і Кременчука, які відвідують ресторан у святкові дні та коли ми влаштовуємо тематичні вечірки. Ми пишаємося тим, що до нас спеціально приїздять люди з великих міст України: Києва, Харкова, Дніпра, особливо після відкриття затишного готелю на 22 номера з демократичною ціновою політикою. Відпочинок після свята в комфортних умовах — це додатковий сервіс. Нам також дуже приємно, коли саме у нас іноземці замовляють свої весілля. Ми провели американське, турецьке, французьке, два італійських весілля. Запрошений нами декоратор з Кременчука кожного разу перетворював залу ресторану на справжню казку з живою флористикою, з замовленою кольоровою гамою, з використанням всього простору зали ресторану і її 7-метрової висоти. Зазвичай, це не просто красиво, це шикарно, тому і людям подобається. Працює "сарафанне" радіо і ми маємо клієнтів, не зважаючи на економічну скруту в державі.

— Що пропонуєте молодятам, крім весільного столу?

— Ніч у "весільному" номері готелю за половину вартості, смачний сніданок вранці, як і решті відпочиваючих, послуги салону краси, у нас чудові майстри. Хто хоче, може відвідати більярдний, тренажерний зал чи зал фітнесу.

— У передноворічні дні роботи багато?

— Так, зараз це "гаряча" пора. З 23 грудня розпочалися корпоративні свята. Кожного вечора зала заповнена. Крім цього, вдень для малечі влаштовуємо новорічні ранки, через селищну раду запрошуємо 70 дітей з малозабезпечених сімей за наш кошт, приблизно стільки ж дітей прийдуть до нас за рахунок батьків. Хвилююся лише за колектив, який працює у 2 зміни. Дай Боже витримати надзвичайне навантаження!

— Ірино! Ви нічого не розповіли про кухню ресторану і про їдальні. Це ж теж шматок Вашої роботи?

— Так. Я і мій чоловік, моя донька і зять, син і невістка, четверо онуків (3 дівчинки і один хлопчик) їмо в ресторані ту ж саму їжу, що готується і для відвідувачів. Гадаю, це найкраща реклама кухні. Дуже смачно, всі блюда готуються тільки з домашніх продуктів. В чотирьох їдальнях, які працюють на наших заводах і елеваторах, за 30 гривень можна добре пообідати, всі кухарі готують смачно, по-домашньому.

— А чи можуть пообідати в ресторані пересічні люди? Як дорого коштує обід?

— Запевняю вас, можуть. Пообідати можна за 40 грн., якщо ж колектив хоче провести вечірку, ми ніколи не будемо вимагати певну суму за замовлення кожному. Підемо назустріч і будемо працювати хоч і за 100 грн. Для нас важливий кожен відвідувач, адже у своїй роботі ми керуємося правилом: змістовний відпочинок, хороша кухня, відмінне обслуговування!

— Дякую за цікаву розмову і бажаю успіхів!

Розмову вела Тетяна Дроздова.