Субота, 20 квітня 2024
Свято

Комунальники відсвяткували своє професійне свято

Комунальники відсвяткували своє професійне свято19 березня у Міському палаці культури з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення приймали привітання працівники комунальних служб міста. За традицією кращих представників зазначеної галузі було відмічено грамотами та подяками.
Від імені Світловодської міської ради та її виконавчого комітету слова привітання та вдячності за важку працю комунальникам висловив секретар міської ради Віталій Юшко. Зокрема Віталій Іванович зазначив, що враження про будь-яке місто складається в першу чергу зі стану доріг, чистоти вулиць, роботи комунальних служб, тому на всіх, в тому числі і на владу міста, покладається величезна відповідальність, яку необхідно виправдати.


Почесною грамотою міністерства з питань житлово-комунального господарства України того урочистого дня було нагороджено Бригадира слюсарів-сантехніків ЖЕК №1 Сергія Сіненка, Почесними грамотами Кіровоградської обласної державної адміністрації нагороджено електрогазозварника ЖЕК №2 Юрія Редька, двірника ЖЕК №4 Віру Пузієнко, провідного інженера міськводоканалу Людмилу Стасюк.

Грамоти ОДА отримали Олег Лобода (ТОВ "Господарник-1") та Іван Мельник (ЖЕК №5). Подякою облдержадміністрації було відмічено роботу Олександра Гончара (ЖЕК №1).

Почесною грамотою обласного управління житлово-комунального господарства нагороджено Людмилу Антонову, Наталію Цермолонську, Євгена Ольховика та Миколу Бевзенка. Грамоти обласного управління ЖКГ Віталій Юшко вручив Володимиру Клочку, Світлані Лашмановій, Валентині Медвєдєвій, Сергію Кравченку та Григорію Махну.

Також в ході урочистостей було вручено 21 Грамоту та дев'ять Подяк виконавчого комітету.

Особливий подарунок з нагоди професійного свята та за вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунальної сфери міста, високі професійні якості, майстерність, відповідальне ставлення до своїх обов'язків отримав працівник ЖЕК №5 Іван Мельник – службовий ордер на квартиру.

Іван Миколайович не приховував своєї радості і щиро дякував міській владі та своєму керівництву за втілення у життя його давньої мрії.

"СВ",
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
На фото: Іван МЕЛЬНИК – щасливий власник ордера на квартиру.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top