Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Богдан Дроздов ТОП-новини

Светловодск.укр — дошка оголошень Світловодська та району

Светловодск.укр — дошка оголошень Світловодська та району
Представляємо вашій увазі абсолютно нову дошку оголошень Світловодська та Світловодського району.
^ Реклама ^

Ми завжди прислухаємося до побажань наших відвідувачів. Одним з таких побажань було відновлення роботи розділу "Дошка оголошень", який після невдалого "переїзду" нашого сайту з одного сервера на інший перестав працювати. Відновити його роботу нам не вдалося — всі дані було втрачено. Майже щоденно ми отримували листи від наших користувачів, які цікавилися коли ж буде відновлено роботу дошки оголошень.

Тож, сьогодні ми з радістю повідомляємо нашим відвідувачам про те, що нова версія дошки оголошень Світловодська (а тепер — і Світловодського району) вже працює і кожен бажаючий може розмістити своє оголошення в зручний спосіб — просто наберіть в адресному рядку светловодск.укр — саме так — кирилицею. Додавання оголошень з мобільного або планшету також можливе. Фотографуйте та одразу завантажуйте!

І головне — все безкоштовно! Працюємо для вас!

Светловодск.укр — дошка оголошень Світловодська та району

Звичайно, у кожного нового проекту можуть бути помилки. Тож, ми чекатимемо від вас зауважень та пропозицій щодо функціонування дошки оголошень.

Не знайшли потрібного розділу або свого населеного пункту? Не проблема! Пишіть нам і ми вирішимо всі питання в найкоротші терміни.

Також запрошуємо до співпраці рекламодавців. Поспішайте зайняти рекламні місця на нашому новому проекті! Крім стандартних форматів (728х90 та 300х250 пікселів) доступні й індивідуальні рішення.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top