Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Відео Кримінал

А хто за 4 тисячі гривень полізе під кулі? Новина з фото Новина з відео

А хто за 4 тисячі гривень полізе під кулі?
Таке риторичне запитання поставив у приватній розмові один із співробітників поліції пограбованому до нитки Олександру Резнічуку — власнику ювелірного магазину "Діамант" у Світловодську — у відповідь на його прості і логічні запитання: "Чому ви їхали на виклик понад 5 хвилин, знаючи, що магазин грабують? Чому, зазвичай, коли спрацьовувала сигналізація, ви долали цю коротку відстань за 58 секунд, або ж максимум за 2 хвилини?" Відповідь приголомшує…


Про подробиці зухвалого пограбування магазину "Діамант", що сталося 29 жовтня цього року, розповів нашому виданню Олександр Резнічук, який 10 листопада повернувся з лікування із-за кордону до рідного міста, і вже два тижні марно поневіряється інстанціями, щоб отримати бодай одну відповідь на свої численні запитання.

Отже, 29 жовтня до магазину зайшли 2 озброєних чоловіка. Продавець встигла натиснути обидві "тривожні" кнопки і навіть зателефонувати колезі на мобільний, сказавши два слова:

"Нас грабують!"


Колега негайно звернулася до Державної служби охорони поліції. Там відповіли:

"Машина виїхала".


А тим часом грабіжники поклали охоронця обличчям донизу, продавця поставили на коліна, а потім не поспішаючи, протягом 4-х хвилин витягали золото з вітрин і складали у мішок, підняли навіть те, що розсипалося. Спокійно вийшли, сіли в автомашину і поїхали по центральній вулиці міста, як пізніше з’ясувалося, грабувати ще один ювелірний магазин — "Аметрин".

А хто за 4 тисячі гривень полізе під кулі?

А хто за 4 тисячі гривень полізе під кулі?

Поліцейські під’їхали до "Діаманту" через 28 секунд, як грабіжники зникли, ще 14 секунд говорили зі свідками, питали про марку, колір і номер автомобіля грабіжників. Кинулися навздогін... До "Аметрину", який вже обстрілювали, де свій охоронець став грабіжникам на заваді, був поранений і до цього часу лікується, вони теж запізнилися.

А хто за 4 тисячі гривень полізе під кулі?

"За 4 хвилини я втратив все, що заробив за 25 років. Я інвалід 2-ої групи, мені потрібно регулярно лікуватися, бо черепно-мозкова травма, яку я отримав у ДТП 15 років тому, дається взнаки. У цьому році мені допомогли друзі — лікарі з Ізраїлю, запросили мене до себе на лікування. Такий подарунок я отримав до свого дня народження. 28 жовтня мені виповнилося 43 роки. Повернувся я звідти лише 10 листопада, бо після приголомшливої звістки, до речі, з вашого сайту, я мало не збожеволів і повернутися негайно не міг…" — ділиться з нами наболілим Олександр.


Олександр не хоче нікого звинувачувати, але його запитання потребують відповіді:

"Чому держава нас не захищає? Чому ті, хто повинен боротися зі злочинністю, всіляко уникають "зустрічатися" зі злочинцями? Чому три дороги Світловодська не були негайно перекриті, не було оголошено план-перехват, про який ми читаємо у детективах? Чому слідство ведуть у Кропивницькому, а не у Світловодську, де все сталося?"


Поки що Олександр Резнічук отримує одну відповідь:

"А що ви хочете? Грабіжників "ювелірок" шукає вся Україна!"




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top