Вівторок, 16 квітня 2024
Наші вітання

21 листопада – День Гідності та Свободи

21 листопада – День Гідності та Свободи
Шановні жителі Кіровоградщини! 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, який символізує відродження української нації.


Саме цього дня у 2004 та в 2013 роках починалися події Помаранчевої революції і Революції Гідності, які стали доленосними в житті нашої країни та змінили хід української історії. У ті дні мільйони українців об'єдналися і виступили на захист демократичних цінностей, національних інтересів та європейського вибору.

На жаль, за любов до України і право на її майбутнє ми платимо надзвичайно високу ціну. Віддаю шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні. Вклоняюся пам'яті кожного, хто загинув на Сході, захищаючи нас від російської агресії.

Дякую усім, хто виступав проти авторитарного режиму на Майдані, хто тепер відстоює незалежність України у боротьбі із агресором, хто допомагає впроваджувати необхідні нам реформи і щоденною працею змінює країну на краще – нашим мужнім військовим, волонтерам, громадськості.

Лише в єдності ми зможемо перемогти зовнішнього ворога та побудувати нову демократичну державу на основі принципів Гідності і Свободи.

Нехай Господь береже Україну і кожного з нас!

Слава Україні!

З повагою
Голова обласної
державної адміністрації Сергій Кузьменко


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top