Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

У Світловодську та Олександрії вимагають кошти під виглядом податківців

У Світловодську та Олександрії вимагають кошти під виглядом податківців
Олександрійська ОДПІ повідомляє, що в Світловодську та Олександрії мають місце провокації та вимагання грошей у посадових осіб підприємств і підприємців.
^ Реклама ^

За численними повідомленнями керівників і бухгалтерів підприємств та підприємців до суб'єктів господарювання телефонують невідомі особи, і, представляючись керівництвом та працівниками Світловодського відділення Олександрійської ОДПІ, або діючи нібито від їх імені, вимагають значну суму коштів для надання певних преференцій у бізнесі, упередження небажаних фінансових санкцій під час перевірки тощо.

За останніми подіями гроші вимагали перерахувати на карту Ощадбанку.

Шановні підприємці! Олександрійська ОДПІ офіційно повідомляє, що посадові особи Світловодського відділення та Олександрійської ОДПІ не мають жодного відношення до вказаних подій.

Чинним законодавством не передбачено повідомлення про перевірку або попередження про можливу перевірку у телефонному режимі. Працівники фіскальної служби взагалі не телефонують з попередженням про перевірку, у тому числі від імені та за дорученням керівника державної податкової інспекції, головного управління ДФС чи ДФСУ. Якщо таке сталось — це провокація.

Якщо вам зателефонував вимагатель і був досить переконливим, обов’язково пересвідчіться, що вимоги цієї особи незаконні, і насправді вас ошукують. Це дуже просто — слід зателефонувати до тієї державної податкової інспекції чи відділення, який "просить" перерахувати кошти (у Світловодську — (05236) 2-49-89), за номером телефону сектору організації роботи Олександрійської ОДПІ (05235) 7-14-88, 7-34-28 або за номерами "телефону довіри" відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області" (0522) 36-69-43, (0522) 36-69-42.

Також просимо підприємців і бухгалтерів обов’язково поширити серед своїх колег і знайомих інформацію про можливі зловживання з боку вимагателів та зазначений вище спосіб перевірки відомостей, повідомлених псевдофіскалами.

Прес-служба Олександрійської ОДПІ
Головного управління ДФС у Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top