Четвер, 18 квітня 2024
Володимир Павлов Нам пишуть

Світловодці не повинні платити за чиюсь безпорадність та недбалість! Новина з фото

Світловодці не повинні платити за чиюсь безпорадність та недбалість!
До редакції нашого видання письмово звернувся наш давній дописувач і громадський активіст Володимир Павлов. Він розповідає про проблеми мешканців будинку №31 по вулиці Героїв України з опаленням і просить розмістити відкритий лист міському голові Валентину Козярчуку з актом, що склали 16 мешканців будинку.


Світловодському міському голові
Козярчуку В.В.


Направляємо Вам Акт від 31 жовтня 2016 р. "Стосовно опалення б. №31 по вул. Героїв України", складений мешканцями цього будинку.

Неодноразові звернення мешканців до працівників КП "Житлосервіс" наслідків не дали. Інженер цієї установи запропонував мешканцям самим вирішувати ці питання, ходити по квартирах та "розвоздушувати систему". Тому пропонуємо, задля підняття відповідальності та скорочення часу на ліквідацію несправностей, кошти, які повинно отримати за опалення за ці дні (29, 30, 31 жовтня 2016 р.) СП ТОВ "Світловодськпобут", утримувати з винуватців, тобто з КП "Житлосервіс", а не з мешканців будинку, які не повинні двічі нести збитки - один раз холодом у застигглій квартирі, а другий раз грошима, сплачуючи за неодержане тепло СП ТОВ " Світловодськпобут".

Світловодці не повинні платити за чиюсь безпорадність та недбалість. Треба, щоб СП ТОВ "Світловодськпобут" зробило перерахунок по сплаті за опалення цього будинку, враховуючи ці три дні як неопалювальні.

Додаток: Акт "Стосовно опалення б.31 по вул. Героїв України"

Голова ОГО "Громадська рада м. Світловодськ"
В.Павлов


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top