Четвер, 18 квітня 2024
Авто Корисна інформація

До уваги водіїв! У наступні три доби сильні дощі, місцями туман та заморозки — зважайте на погодні умови!

До уваги водіїв! У наступні три доби сильні дощі, місцями туман та заморозки — зважайте на погодні умови!
Синоптики прогнозують сильні опади, подекуди з мокрим снігом. Крім того, наступними днями на території країни місцями туман, в окремих регіонах — заморозки.


Так, за інформацією Гідрометцентру України, 5 жовтня в Львівській, Волинській, Рівненській областях вночі сильні дощі з мокрим снігом, вночі в Житомирській, вдень в Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях місцями сильний дощ. Цього ж дня вночі та вранці в східній частині та Приазов'ї подекуди туман, видимість 200-500 м.

6-7 жовтня на Закарпатті й Прикарпатті дощ, місцями з мокрим снігом, 6 жовтня у східній половині країни невеликий, місцями помірний дощ, на решті території без істотних опадів. В західних, Житомирській, Вінницькій, 7 жовтня і в Київській та Черкаській областях на поверхні ґрунту (на заході й у повітрі) місцями заморозки 0-3°.

За таких погодних умов, будьте особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

В умовах недостатньої видимості обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Прохання до пішоходів — переходити дорогу виключно у встановлених місцях. Нагадуємо батькам про доречність декорування дитячого одягу світловідбиваючими елементами.

Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top