Вівторок, 16 квітня 2024
ТОП-новини Події

Віктора Короля нагороджено відзнакою Президента України Новина з фото

Віктора Короля нагороджено відзнакою Президента України
Указом Президента України Петра Порошенка №336 від 19 серпня 2016 року Віктора Михайловича Короля — директора приватного підприємства "Віктор і К" (торгова марка "Королівський смак") нагороджено відзнакою Президента України — ювілейною медаллю "25 років незалежності України" і відповідним дипломом.


Цю відзнаку затверджено 29 квітня 2016 року з метою відзначення громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу.

Безумовно, Віктор Король, як ніхто інший, серед керівників великих підприємств міста Світловодська, заслуговує на нагороду. Адже саме його підприємство "Віктор і К", що уособлює в собі групу компаній, щедро наповнює бюджет селища Власівка, на території якого воно розташоване, міський, обласний та державний бюджети. За 2015 рік ПП "Віктор і К" сплатило податків, внесків і зборів на суму майже 59 мільйонів гривень. За 8 місяців цього року відраховано 47,8 мільйонів. Надзвичайно важливим є те, що підприємство нині надає роботу близько 1000 мешканцям міста і селища Власівка.

ПП "Віктор і К" постійно розширює виробничі потужності, а разом з підприємством розвивається і селище Власівка. Будується новий завод з переробки сої. Близько п’яти мільйонів гривень вкладаються в очисні споруди. За кошти підприємства ремонтуються селищні дороги.

Бренд "Королівський смак" відомий на всю країну і далеко за її межами, бо незмінним гаслом виробника 359 найменувань якісної харчової продукції є відоме: "Якість королівська, а ціна народна!"

Віктор Михайлович Король — яскрава особистість. Йому вдалося не лише створити потужне підприємство, а й зберегти його і постійно розвивати. Це вимагає, безперечно, багато сил і натхнення. Але він знаходить час у своєму щільному робочому графіку і для підтримки спорту у місті Світловодську. Король є незмінним генеральним спонсором баскетбольної команди. Завдяки його підтримці, хлопці зі звичайної дитячої спортивної школи успішно змагаються з відомими клубними командами і перемагають!

Підтримує Віктор Король і наших дзюдоїстів, надає допомогу обдарованій молоді. А скільки спонсорських внесків він зробив для комунальних закладів міста і селища — не перелічити!

Тож вітаємо Віктора Михайловича з заслуженою нагородою і бажаємо нових звершень на благо України!
Віктора Короля нагороджено відзнакою Президента України
Віктора Короля нагороджено відзнакою Президента України


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top