Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Афіша Світловодська

АФІША: Музична вистава «Сорочинський ярмарок» у міському Палаці культури Афіша

АФІША: Музична вистава «Сорочинський ярмарок» у міському Палаці культури
А чи бували ви хоча б раз на ярмарку в Сорочинцях? Якщо ні – терміново виправляйте ситуацію! І не тому що саме там найкраще сало, найсмачніші пиріжки, найміцніша горілка і найгарніші жінки. А тому, що це місце, де відбуваються чудові події, трапляються всілякі дива і повсякденне життя народу нагадує запальне яскраве шоу з веселими піснями, танцями, щирим коханням, жартами і гоголівською містикою. Тут панує атмосфера свята, яку не в змозі перемогти, навіть, нечиста сила.
^ Реклама ^

Для того, аби відчути цю атмосферу не обов’язково їхати під Полтаву, можна завітати до Світловодського міського Палацу культури на перегляд вистави.

"Сорочинський ярмарок" – масштабний проект театру "Амбіція" та кращих вокальних і хореографічних колективів міського палацу культури, в якому представлені багатства українського народного промислу, широта української душі та народної мудрості, український епос та колоритний гумор. Глядачі за лічені секунди занурюються у це галасливе й колоритне дійство та слідкують за долями головних героїв, які вміють кохати, дружити, співчувати, бути щирими й жити з відкритим серцем.

Коли: 13 жовтня, четвер.
Де: Світловодський міський Палац культури.
Початок: 18:00.
Вартість квитків: 15 грн.

АФІША: Музична вистава «Сорочинський ярмарок» у міському Палаці культури



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top