Субота, 20 квітня 2024
Корисна інформація

Світловодський відділ поліції запрошує до діалогу Новина з фото

Світловодський відділ поліції  запрошує до діалогу
Останнім часом у соціальних мережах, у т.ч. Світловодських інтернет - спільнотах, особливої актуальності набула проблема руху транзитного вантажного транспорту автошляхами міста.


При вивченні відповідної інформації, розміщеної у інтернет – мережі, можливо зробити висновок, що даний транспорт, у разі його руху містом, створює як додаткове (у т.ч. і певне аварійне) навантаження для міського транспортного сполучення, так і у випадках перевантаження може шкодити міському дорожньому покриттю.

Світловодський відділ поліції систематично проводить профілактичну роботу у даному напрямкові, про що свідчить значна кількість фактів виявлення та документування працівниками відділу відповідних правопорушень, передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Не зважаючи на це, рух відповідного транспорту продовжується, а Світловодський відділ поліції не має достатньої кількості сил та засобів для цілодобового моніторингу даного питання.

Вважаємо, що вирішення даного питання потребує вжиття спільних зусиль як з боку відділу поліції та Світловодської міської ради, так і залучення громадськості.

У зв’язку із цим Світловодський відділ поліції має намір організувати відкрите (із залученням громадськості та представників виконавчого комітету Світловодської міської ради) обговорення відповідних питань з метою пошуку шляхів виходу із ситуації, що склалася, і запрошує всіх бажаючих прийняти участь у ньому. Обговорення відбудеться 8 вересня, о 17:00, за адресою: вул. Глінки, 8.

Тел. чергової частини: (236) 2-25-02.
Тел. начальника: (236) 2-24-82.
e-mail: Svetpolice@ukr.net

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top