Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

«Горгаз-Спарта» — чемпіон Світловодського району з футболу Новина з фото

«Горгаз-Спарта» — чемпіон Світловодського району з футболу
20 серпня на міському стадіоні Світловодська відбулася вирішальна гра чемпіонату Світловодського району з футболу.
^ Реклама ^

У фінальному матчі зустрілися претенденти на чемпіонське звання — команди "Горгаз-Спарта" і Григорівка, які дійшли до фіналу з однаковою кількістю очок. Зрозуміло, що гра була вкрай напруженою до останньої секунди. Жодна з команд не бажала поступатися і ризикувати — спортсмени грали переважно на захист, тож перший тайм закінчився з рахунком 0:0. Та у другому таймі, на 73-ій хвилині, нападаючому "Горгаз-Спарти" Володимиру Щербині таки вдалося забити бажаний гол у ворота суперника. Результат гри — 1:0.

Таким чином, чемпіоном Світловодського району з футболу стала команда "Горгаз-Спарта". ІІ місце виборола команда Григорівки, а ІІІ — команда Великої Андрусівки. IV місце у турнірній таблиці посіла команда Захарівки, V — футболісти Подорожнього, VІ —команда Федірок.
Урочисте нагородження переможців чемпіонату Світловодського району з футболу відбулося у святковий день, 24 серпня, у селі Григорівка, під час святкових заходів з нагоди 25-ої річниці Незалежності України.

Голова Світловодської районної федерації футболу Микола Якимець висловив подяку всім головам сільських рад та сіл, в яких проходили змагання, а також Андраніку Тартикяну та всім місцевим фермерам і підприємцям за допомогу в організації і проведенні чемпіонату.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top