Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Конкурси на посади директорів Світловодської ЦМБС та міського Палацу культури завершено

Можна скільки завгодно дискутувати про правомірність конкурсів на посади керівників установ культури, але факт залишається фактом: за циркуляром міністерства культури такі конкурси були оголошені і проведені у виконкомі міської ради. І хай там що пише Кодекс законів про працю!
^ Реклама ^

І Єлизавета Ялова – директор ЦМБС, і Лариса Ляшенко – директор міського Палацу культури працювали на постійній основі, їх установи не реорганізовувалися і, тим більше, не ліквідовувалися. І тим не менше досвідчені керівники постали перед необхідністю доводити, що вони професіонали і мають право і можливість очолювати свої колективи і надалі.

Конкурси проходили у два тури. Після першого створилося конкурентне середовище – по 2 людини на одне місце: Єлизавета Ялова, Тетяна Головачова (провідний бібліограф ЦМБС і ведуча ТРК "Веселка" за сумісництвом) на посаду директора Центральної бібліотечної системи; Анна Коваленко (працівник Власівського БК) та Лариса Ляшенко – на директора ПК.

Після тривалих і виснажливих засідань, комісія, яку очолювала перший заступник міського голови Олена Балюк, а членами комісії були Ірина Щербина – заступник міського голови з гуманітарних питань, Надія Клокар – начальник Управління культури і туризму, Михайло Касьянов – голова Громадської ради, працівники закладів культури, представники громадськості, винесла свій вердикт: рекомендувати міському голові підписати КОНТРАКТ (це і буле аргументом для проведення конкурсу) з Тетяною Головачовою та Ларисою Ляшенко, як з директорами ЦМБС і ПК відповідно.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top