П’ятниця, 19 квітня 2024
Події

Відлуння «Open air’у» Новина з фото

Відлуння «Open air’у»
Власник турбази "Робінзон" обіцяв лісозаводцям вільний доступ до пляжу організувати. Не організував. Тепер обіцяє ковзанку їм взимку обладнати… Аби не переплутав – а то організує взимку доступ до пляжу, а влітку – ковзанку.


Приблизно таке, якщо у вільній інтерпретації, повідомила нам квартальна з Лісозаводу Галина Булах. І як вже здогадався читач, наше звернення пов’язане із тим всеношним шабашем на отому "Робінзоні", який, через децибели клубної музички та несамовитим воланням ді’джеїв, не давав забутися сном світловодцям (гуркіт чувся аж на "Спецстрої") протягом ночі майже до 6-ї ранку з суботи на неділю 20-го серпня. Відтак, можна лиш уявити, що творилося з барабанними перетинками нещасних лісозаводців…

Як зазначила пані Галина, тубільці дізнавшись про проведення цього "Опен ейру" направили листа на ім’я заступника міського голови з гуманітарних питань Ірини Щербини з вимогою недопущення цього "параду розпусти" (як стверджують очевидці, обіцяні організаторами вікові обмеження – від 16 років – не діяли). Відповідь від пані Ірини невдовзі надійшла. От тільки лісозаводці так і не зрозуміли: можна, чи не можна проводити оту вечірку у сталому форматі, що насувається на них, наче стихійне лихо.

Андрій Гулий, який очолює світловодську поліцію, у свою чергу повідомив, що скільки проводиться "робінзонівська" вечірка, стільки разів поліцію викликали обурені мешканці. Складалися протоколи про порушення і передавалися на розгляд Адміністративної комісії. А чи покарала вона якимсь чином порушників (взагалі-то, передбачається у таких випадках штраф), чи ні, пан Андрій не повідомив… От і цього разу кілька разів, отримавши сигнал, поліція виїздила на місце даної пригоди. Тільки-но правоохоронці ступають на місце виклику – гармидер стихає. А організатори запевняють, що більше так не будуть. Та варто від’їхати – все повторюється, каже головний поліцейський і додає, що і цього разу було складено протокол, який буде передано… Ну, ви вже зрозуміли, куди.

…Як тут бути і що робити, лісозаводці вже й не знають. Напевне, щоб їх задобрити на цьоголітній "Опен ейр", каже Галина Булах, хазяїн "Робінзона" навесні пообіцяв їм організувати вільний доступ до річки, бо тутешні князьки і різні нувориші своїми "дачками" загородили їм цей доступ наглухо. Та так і не виконав обіцянку. Тепер обіцяє для тамтешньої молоді зимову ковзанку організувати… Звісно, лісозаводці у захваті від таких райдужних перспектив! Але переймаються, аби їхній добродій не сплутав: взимку пляж їм організує, а влітку – ковзанку, іронізує пані Галина.

На жаль, зв’язатися з головним гуманітарієм, щоб дізнатися, що пані Ірина думає з цього приводу, нам так і не вдалося – напевне організаційні клопоти у переддень Дня Незалежності засмоктали… Безумовно, без веселого відпочинку життя тьмяніє. Але ж таки варто враховувати сталий постулат демократичного суспільства: моя свобода закінчується там, де починається твоя. А тим більше, влаштовувати таку вселенську гульню, коли на сході України гуркочуть децибели дещо іншого походження, м’яко кажучи, не етично.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top