Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Формується Громадська рада при виконкомі Світловодської міської ради

Про порядок формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті світловодської міської ради в 2016 році нагадує ініціативна група.
^ Реклама ^

Термін повноважень Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради, склад якої та Положення затверджено рішенням Виконавчого комітету Світловодської міської ради №673 від 17.09.2014 року, наближається до кінця. Відповідно до пункту 8 Постанови Кабінету Міністрів України №996 від 03.10.20110 року ( у редакції від 29.05.2015), Світловодським міським головою видано Розпорядження від 18.07.2016 року №127-р "Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів по виборах Громадської ради", до якої включено як представників діючої Громадської ради, так і посадових осіб міськвиконкому:
Касьянова М.В. – голову Громадської Ради (за згодою); Возного О.О. – начальника загального відділу міськвиконкому; Орлову Ю.В. – начальника організаційного відділу міськвиконкому, (Мальцеву Н.О. – з 10.08.2016 ); Ткаченка Р.В. – в.о. начальника юридичного відділу міськвиконкому; Сапянова Ю.О. – секретаря Світловодської міської ради (за згодою); Рябенка Д.А. – члена Громадської Ради (за згодою); Козярчук Т.О. – заступника голови Громадської Ради (за згодою); Ковшар В.І. – члена Громадської Ради (за згодою); Третяка О.П. – члена Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля (за згодою).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подаються:
– заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви додаються:
– рішення керівника інституту громадянського суспільства (якщо інше не передбачено його установчими документами) про делегування представника для участі в установчих зборах та пропозицією щодо обрання членом Громадської ради, посвідчене печаткою (у разі наявності);
– біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
– копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
– інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Документи від ІГС приймаються в організаційному відділі міськвиконкому (кабінет № 18) з 17.08.2016 р. по 06.09.2016 р. з 8:00 до 17:00 у робочі дні. Дата установчих зборів – 22.09.2016 о 15:00 в кімнаті засідань №1. Довідки за телефоном 2-43-01.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top