П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Кримінал

Кіровоградські поліцейські з'ясовують обставини пригоди, внаслідок якої загинув 38-річний громадянин

Кіровоградські поліцейські з'ясовують обставини пригоди, внаслідок якої загинув 38-річний громадянин
Житель одного з сіл Онуфріївського району з рушницею в руках охороняв територію належної йому станції технічного обслуговування. Вночі помітив трьох невідомих осіб, вирішив, що це злодії та здійснив постріл в їх бік. У результаті вогнепального поранення один із потерпілих загинув на місці події.


Пригода сталася 13 липня близько першої години ночі. Чоловік разом із двома друзями прибув до Онуфріївського району на мікроавтобусі, аби перевезти пасіку. Із зрозумілих причин, обличчя товаришів були закриті спеціальними захисними сітками. Через те власник станції, який охороняв своє майно, подумав, що на територію проникли крадії.

"У цей час бджолярі, не підозрюючи нічого лихого продовжували спокійно вантажити вулики, аж доки не почули постріл. У результаті отриманого поранення шиї, житель Світловодського району помер на місці ще до приїзду карети швидкої медичної допомоги.

Зрозумівши, що сталося, підозрюваний самостійно зателефонував до поліції та дочекався приїзду слідчо-оперативної групи", — розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 кримінального кодексу України "Умисне вбивство". За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років. Обставини пригоди в даний час з’ясовують слідчі.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top